2777
2789
عنوان

سوسوکککک من میترسم

109 بازدید | 17 پست

من دم در حمام خوابیدم بعد یه سوراخ کوچیک پایین در هست صدای خش خش میومد بعد دیدم دو تا شاخک بزرگ بیرونه شوهرم بیدار کردم بلند نشد واییییییییییی ننه بعد ترسناک تر از اون الان نسیتتت خب تا صبح خواب سوسک میبینم

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو شوهرت بکشتش

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

و منی که عاشق حیواناتی مثل سوسک قورباغه مار عقرب موش....

تو رو خدا پاشو بیا با قورباغه فقط کنار میام من ولی الان تو فکرم ایا تونست از اون سوراخ بیاد بیرون یا هست

من جات بودم جیغ فرابنفش میکشیدم شوهر که بماند همسایه ها هم میومدن ، دست خودم نیس ببینم خودبخود جیغ م ...

جیغم از ترس از کار افتاده همش حس میکنم یه چی رو تنم راه میره ولی هیچی نیست 

تو رو خدا پاشو بیا با قورباغه فقط کنار میام من ولی الان تو فکرم ایا تونست از اون سوراخ بیاد بیرون یا ...

اقا چرا با سوسک مشکللل دارید بخدا سیس پک دارن اینقددد کیوتن

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است
اقا چرا با سوسک مشکللل دارید بخدا سیس پک دارن اینقددد کیوتن

نگوووو با شاخکاش فک کن شب رو صورتت راه بره اییییی از دست پاش متنفرم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز