من با همسزم تو یه شهر غریب زندکی میکنم که کسیو اینجا نداریم شوهرم صبح میره سرکار تا بیاد خونه میشه ۹ شب و برنامه نویسه ... دیروز همکارش زنگ زد بهش گفت بیا فلان کارو انجام بدیم گفت ولش کن به حاش از این به بعد به حای اینکه ۷ تعطیل کنیمبریم خونه دوساعت بیشتر شرکت میمونیم به کارا برسیم قطع کرد گفتم تو ۷ تعطیل میکردی تا برسی میشد ۹ الان باز میخای دوساعت دیرترم بیای گفت گوه خوردم خستم کردی گفتم فقط خودت خسته نیستی منم هستم گفت دوست داری میتونی بری خونه بابات کسی جلوتو نگرفته منم بخاطز نوزادم هیچب نگفتم ولی بدجوز از جشمم افتاد انگار از دیروز برام بود و نبودش فایده ای نداره فقط بخاطز بچم دلم نمیخاد لج کنم بگم باش میزم خونه بابام از دیروزم حرف نمیزنیم فکر میکنه چون حقوقش بالا و تامین هستیم من باید ساکت باشم درمورد کارش نظر ندم
نمیخوام تو دلت و خالی کنم ولی مطمعنی همکارش راجع به کار صحبت میکرد؟
یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹
زندگی خرج داره دیگه/ اونم برای راحتیه شما خودشو به زحمت میندازه. میتونستی با ملایمت باهاش حرف بزنی
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را