نامزدم و خانوادش با وجود خوبی ک بهشون کردم تا تونستن ظلم کردن بهترین موقعیت رو برای ازدواج داشتم ولی دیگه الان باید مهر طلاق بخوره بهم خیلی با احساساتم بازی کردن چیکارشون کنم؟چ ظلمی بهشون بکنم ک اروم شم🥺🥺🥺🥺💔💔💔💔💔💔💔💔😭😭😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بسپار به خدا و از ته دل بسپار که خدا بهترین انتقام گیرندگانه
خدا خودش وعده داده حق الناس بد چیزیه و به وقتش دل شکسته رو چنان انتقامشو میگیره که حد نداشته باشه
ارزششم ندارنا، اونا انقدر بی ارزشن که ذات بد خودشونو نشون دادن
یه صلوات مهمونمکن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇