2777
2789
عنوان

مردی که هیزه و گردن نمیگیره رو باید چکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش میگم اینکارو نکن من غرورم واقعا له میشه پیش اون خانوم...نمیدونم میگه من کاری نمیکنم

یااشتباه میکنی وتوفکره یاواقعا نگا میکنه که همه مردانگاه میکنن مردی نیست نگاه نکنه خیالت راحت حساسیتت روبزارکنار منم اولا حساس بودم بعد دیدم جنگ اعصابه بیخیال شدم خدا اون دنیاخفتشون میکنه غصه نخور مجبوری بخاطردوام زندگیت بسازی 

ما یه اشنا داشتیم با نگاهش ادمو میخورد ۳۵ سالش بود 

واااااااای خدا ، از وقتی ازدواج کرده ، تا منو میبینه ، پشتشو میکنه به من 

یعنی موندم 

قبل ازدواج نمیدونید چطور منو نگاه میکرد 

کار ندارم خوشبخت بشه ولی تا منو میبینه پشتشو سریع میکنه با من 

انکار بهم توهین میکنه 

خوب هییییز نگاه نکن ، چرا زود پشتتو میکنی به من 

از نظر شما چرا اینجوری میکنه ؟ 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

عزیزم بعضی وقتاهم یکی انقدر خوشگله ویاخوشتیپ که ناخودآگاه چشم خیره میشه به اون فرد حتی ماکه خودمون زن هستیم واسه اینه اسلام میگه خودتون روبپوشونید ازدید نامحرم فردای قیامت بایدجوابگو باشن کلا غصه نخور بهت میگم درمقابل شوهرتم همیشه آراسته باش وبه خودت وهیکلت توجه کن 

نمیتونه چشمشو بگیره برا همین پشتشو میکنه بهت

اصلا با رفتارش ، انگار بهم توهین میکنه 

یعنی انقدر شلی نمیتونی نگاه نکنی 

فرض کنید یکی تا ببنتون ، پشتشو کنه به ادم ، 

اوایل با خودم گفتم خدایا من کار بدی کردم ، چرا ایشون اینجوری میکنه 

حالا یه زن گرفتی تحفه 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
ما یه اشنا داشتیم با نگاهش ادمو میخورد ۳۵ سالش بود واااااااای خدا ، از وقتی ازدواج کرده ، تا منو میب ...

تصورش کردم😅روانیه ولش کن میترسه به گناه بیوفته بدبخت

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"