2777
2789

خسته شدم از اول ازدواج من به حساس بودن و همسرم به هیز بودن همو محکوم میکنیم واقعا نمیدونم حق با کیه؟ شما راهکاری دارید؟ همسرم توی نگاه چند ثانیه مکث میکنه اما اگه سوالی بپرسی معمولا نمیدونه مثلا مو چه رنگی بود و...الانم بحثمون شد گفت اگه بازم تکرار کنی واقعا نگاه میکنم الان نمیدونم من حساسم یا همسرم انکار میکنه اصلا نمیدونم چجور با این قضیه کنار بیام خط قرمزم بوده خواهشا راهنماییم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو زیادی حساسی،لطفا شوهرتو تحریک نکن بدتر

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊

ببین این چیزا ذاتیه حالا جلو شما رعایت کنه در تنهایی چی منکه مهم نیس برام شوهر منم نگاه میکنه چکارش کنم اتفاقا امروز منم دقت کردم سه ثانیه نگاه میکنه بعد تو دلم گفتم ی پسر خوشگل ببینم نگاه کنم تا بهم برگشت منم بگم چیزی ک عوض داره گله نداره 

من تا زیاد نگاه کنه منم بر میگردم نگاه میکنم ک بگم فهمیدما

اینطور که توضیح دادی شما حساسی و اگه جزییات دقت نمیکنه واقعا دستی دستی داری همون‌طورش می‌کنی که خط قرمزته!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

البته مردا ذاتا اکثرشون هیزن نمیتونی کاری کنی،من خودم بیرون بیشتر مردای متاهل خیره میشن تا مجرد

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊

تونگاه نمیکنی

من خدایی زنی آرایش کنه نگاه میکنم وچون خوشگل شده

ببین مردهاهم بخاطرجالبی نگاه میکنندنه هیزبودن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
چطور کنار اومدی چند ساله ازدواج کردی؟

۱۰ سال دوست بودیم و ۱۱ ساله ازدواج کردیم. قبلا اینطوری نبود الان ۴ ساله اینطوری شده میگه تو اشتباه فور میکنی من نگاه نمیکنم

وقتی میگه مثلا رنگ مو رو نمیدونم خب طبیعتا اون لحظه ای که شما فکر میکنید زل زده به طرف در اصل داره فکر میکنه. 

من خودم وقتی دارم فکر میکنم ناخودآگاه به یه جایی زل میزنم در حالی که ظاهرا زل زدم اما دارم فکر میکنم. 

مثلا چند ماه پیش دخترخالم اسم یه فیلم رو ازم میخواست بعد من یادم نمیومد داشتم فکر میکردم یهو دخترخالم گفت نگاه نکن من به خودم اومدم گفتم چیو نگاه نکنم گفت به سینه م نگاه نکن سوتین نزدم😅😅😐

گفتم خجالت بکش من چیکار به تو دارم داشتم فکر میکردم اصلا حواسم به سینه تو نگاه نمیکردم

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

بهش میگم اینکارو نکن من غرورم واقعا له میشه پیش اون خانوم...نمیدونم میگه من کاری نمیکنم

همه مردانگاه میکنن شوهرمنم نگا میکنه زورمم میبره ولی هیچی نمیگم یکی دوباردعوامون شد دیگه بیخیال شدم خداجواب میده