2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چون پسمانده میدی فکر نمیکنم مشکلی باشه

سلام عزیزم پسمانده یعنی چی؟؟؟

پست قبلمو ببین متوجه میشی فقط میخوام بدونم گناه داره اینکار چون مامان بابام راضی نیستن؟؟

سلام عزیزم پسمانده یعنی چی؟؟؟پست قبلمو ببین متوجه میشی فقط میخوام بدونم گناه داره اینکار چون مامان ب ...

بنظرم حیون گناه داره مگه چقد به این حیوون غذا میدی نه ایرادی نداره مثلا چی بهش میدی مونده غذاتون یا از گوشت ومرغ توفریزر؟؟؟اگه ازمونده غذاتون هیچ ایرادی نداره گناه هم نداره ولی اگه برعکسش نه باید توکارت تحدید نظرکنی 

بنظرم حیون گناه داره مگه چقد به این حیوون غذا میدی نه ایرادی نداره مثلا چی بهش میدی مونده غذاتون یا ...

غذای خونگی میدم یعننی از مال خودم میدم یا ببینم چیزی زیاده بمونه و خورده نشه اینم میدم ولی امروز بابام ظرف غذا و ابو جمع کرد و نشد بدم این طفلی هم به امید اب و غذا میاد و من مجبورم پیش کنم تا کسی نبینتش و یکشنبه که مامانم میره روضه اب و غذا میزارم چون دلم نمیاد گشنه بمونه 

وا نه چرا گناه باشه چه اونا راضی باشن چه نباشن...اوندیم پدر مادرت از یه کار خوب دیگه هم راضی نباشن ی ...

سلام عزیزم اخه میگن نده عادت میکنه ولی من تجربه دارم و وقتی ننیست غذا میزارم بعدا میاد میخوره البته دو تا گربه اس یکیش مشکیه یکیش سفید مشکی