2789
خب اشکالی نداره دیگه، غذایی که قراره تو سطل زباله ریخته بشه یه حیوون داره میخوردش، ثواب هم میکنی

ولی بابام امروز گفت نده دیگه ولی من یکشنبه غذارو میزارم رو مشنبا تا بیاد بخوره ظرف ندارم امروز هم ظرف اب هم غدارو انداختنن رفت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم اخه میگن نده عادت میکنه ولی من تجربه دارم و وقتی ننیست غذا میزارم بعدا میاد میخوره البته ...

باهاشون بحث نکن یواشکی یه جایی ک اونا نبینن براشون غذا بزار عزیزم نگرانم نباش ..گربه پر از خیر و برکته اونا تورو انتخاب کردن یه دلخوشی شده براشون نزار دل کوچولوشون بشکنه ..این موقع سال هواهم ک گرمه پیدا کردن غذا براشون سخته..

یه ظرف ابم براشون بزار💓

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
باهاشون بحث نکن یواشکی یه جایی ک اونا نبینن براشون غذا بزار عزیزم نگرانم نباش ..گربه پر از خیر و برک ...

سلام عزیزم منن فقط یه جا میتونم بریزم من میخواستم تمروز غدا بزارم ولی بابام خونه بود نشد فردا هم غذارو میزارم هم آبشو ولی بابام بیاد خونه برمیدارم که نبینه گربه هم امروز چند دفعه تو حیاط اومدم ولی نخواستم کسی ببینه پیش کردم بره ولی میدونم گشنه اس که میاد من دلم نمیاد گشنه تشنه ولش کنم بعد ظرف غذا هم ندارم مجبورم تو مشنبا بزارم ظرفم میزارم پیشش نیفته پایین مامانم زیاد چیزی نمیگه ها یعنی یه بار غدا ریختم داشت مینداخت دور گفتم نریز دور میاد میخوره گفت میاد پایین گفتم نمیاد من تجربه غذا دادن به گربه رو قبل این دارم من دفعه قبل جلوی ۵ تا گربه غذا میریختم و هر دفعه میرفتم حیاط فوری میومدن پایین ولی اینا اینجوری نیستن اینا سه تا هستن ولی یکیشون رنگش طلایی هست فکر کنم دو بار بیشتر ندیدمش بیشتر این دو تا میان که یکیشونو دفعه اخر سه شنبه دیدم دیگه ندیدمش 

سلام عزیزم منن فقط یه جا میتونم بریزم من میخواستم تمروز غدا بزارم ولی بابام خونه بود نشد فردا هم غذا ...

میتونی رو یه سنگی کاشی چیزی براشون بریزی دیگه جلب توجه ام نمیکنه ..یا ظرف پلاستیکی و بعد که غذا خوردن برش دار ک کسی ام متوجه نشه ..اگر باغچه ای کنجی چیزی هست که از دید پنهونه هم بزاری چه بهتر که دیگ تو دید نباشه.. 

بهشون شیر گاو نده چون لاکتوز داره به معدشون نمیسازه دلدرد میشن.. ماست میتونن بخورن. پنیر(اب پنیر شوره اونو دور بریز فقط خود پنیر خالی) تخم مرغ بخصوص ابپز.. وفتی مرغ پاک میکنین تک و پر های اضافی مرغ رو بدی میخورن(استخوان هارو نده لطفا چون ممکنه به لثه و دندانشون اسیب بزنن یا یه تیکش تو گلوشون گیر کنه ) برنج و اینام بخصوص اگر یکم ریش ریش گوشت داشته باشه توش میخورن.. جگر مرغ هم زیاد نده هرازگاهی بده خیلی بخورن خوب نیست

من گربه حمایتی زیاد دارم براشون غذای خشک مخصوص هم میخرم یا کنسرو های اماده غذای گربه.. 

سوپ هم براشون درست میکنم.. یه تکه مرغ+سیب زمینی+هویج برون ادویه میزارم ابپز شه بعد همه رو له میکنم باهم ..یکم خورده نون هم توش میریزم ک کاملا سیر شن.

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
میتونی رو یه سنگی کاشی چیزی براشون بریزی دیگه جلب توجه ام نمیکنه ..یا ظرف پلاستیکی و بعد که غذا خورد ...

درخت داریم که پایینش خالیه ولی من فقط یه جا میتونم بدم من شیر نمیدم فقط اب و غذا میدم تو فکر غذاخشکم بودم دلم میخواست بخرم ولی بیخیال شدم فردا غذا و ابو میدم بابام اومد خونه برمیدارم حیوونو من از دیروز گشنه تشنه ول کردم امروزم کارم پیش کردن بود که بابام نبینتش عکس پایینو ببین من اینجا اب و غذا میذاشتم غذام میریختم تو سینی 

میتونی رو یه سنگی کاشی چیزی براشون بریزی دیگه جلب توجه ام نمیکنه ..یا ظرف پلاستیکی و بعد که غذا خورد ...

سلام عزیزم من امروز بعد روضه غدارو ریختم تو مشنبا و بغلش یه چیزی گذاشتم نریزه هوا طوفانی بود ولی گربهدیر اومد و یه چیزی گذاشت دهنش و رفت ابم براش گذاشتم ولی باز اومد و نشست و رفت و خیلی دیر اومد یعنی ساعت ۷ و نیم اینا من غذارو جمع کردم که بابام نبینه یعنی بعد اینکارم اومد و بالای دیوار بود و من یه لحظه دیدم نیست و دیدم اومده پایین و پیش کردم رفت بالا وبه مامانم از ترسم هیچی نگفتم من هفته پیش یه لحظه دیدم از توری حیاط اومد خونه یعنی فقط جلوی در حیاط اومد من پیش کردم رفت با اینکه دلم نمیاد بی اب و غذا بزارم ولی نمیتونم غذا بزارم من نیتم فقط اینکه گشنه تشنه نمونه نه که بیاد پایین ولی مجبورم غذا ندم تا نیاد 

سلام عزیزم من امروز بعد روضه غدارو ریختم تو مشنبا و بغلش یه چیزی گذاشتم نریزه هوا طوفانی بود ولی گرب ...

احتمالا میخواسته ببینه هستی یا نه و گشنش بوده اومده ببینه چیزی بهش میدی یا نه.. یه گوشه حیاط بزار و بیا خودت ک خیلی نبیننت که عادت نکنن بهت چون خیلی محبت و عشق دارن و زود با ادم رفیق میشن🥲🥺

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
احتمالا میخواسته ببینه هستی یا نه و گشنش بوده اومده ببینه چیزی بهش میدی یا نه.. یه گوشه حیاط بزار و ...

یه عکس برات گذاشتم اونو ببین من اونجا غذا میدادم من غذا رو وقتی نبود میدادم تا هر وقت اومد بیاد بخوره ولی امشب دیر اومد من از ترس بابام غذارو جمع کردم که نبینه من نمیتونم دیگه غذا بدم چون من نمیخوام اینکارم بشه دردسر

احتمالا میخواسته ببینه هستی یا نه و گشنش بوده اومده ببینه چیزی بهش میدی یا نه.. یه گوشه حیاط بزار و ...

سلام عزیزم اگه از حرف دیشبم ناراحت شدی ببخش امروز باز براش غذا میزارم ولی ابو نمیتونم چون ظرفشومامانم خواست دادم بهش دیشبم دیدم میخواست بیاد پایین نذاشتم فقط خدا کنه زود بیاد بخوره