2777
2789

سلام

ی کلاس شرکت کردم استاده گفته کاراتون رو میتونید توی گروه بزارید یا اینکه پی وی بفرستین

من از ترس اینکه کسی مزاحمم نشه عضو گروه نمیشم البته تلگرام که شماره نمیفته و منم آیدی ندارم

من تمرینام رو پی وی میفرستم اصلا جواب نمیده فقط یکبار جوابمو داده

شما بودین عضو گروه رفع اشکالش میشدین؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره چرا نشم😕چه تفکر سمی ببخشیدا

نمیدونم چیکار کنم با این فکرای مسخره

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
وا مزاحم شدن بلاک کن.این بچه بازیا چیه

اصلا آدمی نیستم تفکراتم قدیمی باشه ولی خب نمیدونم چرا اینجوریم

چقدر خودتو میگیریچه مزاحمتی !فوقش کسی مزاحم شد بلاک کن !منم باشم پی وی نگاه نمیکنم.....

😂😂😂😂

بخدا دست خودم نیست

وا :/

یعنی میگی عضو بشم؟