2777
2789
عنوان

شوهرم

175 بازدید | 14 پست

شوهرم قدش کوتاهه هم قد خودمه شاید یک یا دو سانت از خودم کوچکتر دوتا بچه دارم خیلی دارم اذیت میشم گاهی وقتا به طلاق فکر میکنم افسردگی گرفتم مرد خوبی هم هست بهم میرسه اخلاقش گنده بعضی وقتا بهم فوش میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد قدبلند وخوشگل باشه کتکت بزنه فحش ناموستو بده سالی ی کش مو هم برات نخره خونه نتونه بگیره وسیله ند ...

عزیزم شوهر منم دست کمی مثل شوهر تو نداره حتی به مامانمم فحش داده 

عزیزم لطفا با دوتا بچه حتی دیگه به این موضوع فکرم نکنبیچاره اون بچه ها💔😐

میدونم اولویت زندگیم بچه هامن منم دلم میخواد شاد باشم حتی یه مسافرت هم باهم نرفتیم از خودم زدم بخاطر بچه هام 

اون موقع نمیتونستم درست تصمیم بگیرم داداشم منو شوهر داد

اینطوری هربار دعوا کنین پای یه کسی رو میاره وسط که تورو مجاب کنه...باید اولین بار راهشو میبستی

ولی الان که اتفاق افتاده.تا دیر نشده برگرد برو خونتون.بگو فکرامو کردم دیدم خونه خودم راحت ترم.تو میتونی بری هر جایی که آرومت میکنه

البته اگه این حرفو زدی رفت هم نباید پیگیر بشی

اینطوری هربار دعوا کنین پای یه کسی رو میاره وسط که تورو مجاب کنه...باید اولین بار راهشو میبستیولی ال ...

حتی خیانت هم دیدم ولی بخشیدمش گفت بخاطر بچه هام اونم قسم خورد دیگه خیانت نکنه دست رو قرآن گذاشت 

عزیزم شوهر منم دست کمی مثل شوهر تو نداره حتی به مامانمم فحش داده

شوهر من تو ۱سال ونیم ازدواج تا فهمید نمیشه دیگه سقط کنم سرکار نرفت طلاهامو فروخت خرج خونه و خودش کرد 

قدشو ولش کن اگه کنارش احساس امنیت میکنی و مرد کاره و بابای خوبیه بدون خوشبختی 

شوهر من سرکار نمیره بره هم واسه چند روزه

شیرخشک نمیخره برا بچم میگه کم بهش بده 

پوشکشو میگه بذار خوب پر بشه بعد عوض کن 

خودم ک ب جهنم 

شوهر من تو ۱سال ونیم ازدواج تا فهمید نمیشه دیگه سقط کنم سرکار نرفت طلاهامو فروخت خرج خونه و خودش کرد ...

مردکاره بابای خوبیه ولی خیلی عصبیه حوصله بچه هاشو نداره همش داد میزنه منم روانی شدم دوستدارم برم بهش بگم بچه هارو بده به من خونه هم بنام یکی از بچه ها بزن بعد خرج بچه هاشو هم بده منم خودم مستقلم بعد طلاق بگیریم وقتی مردی که حوصله خونه و بچه هاشو نداره