2777
2789
عنوان

خانما کسی تعبیره خابمو میدونه

124 بازدید | 13 پست

دیشب خاب دیدم میخام برم عروسی دوسه تا انگشتر دستم بود یه گردنبند چنتا هم النگو ولی هرچی دمبال گوشواره هام میگشتم پیداشون نمیکردم

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
منم خواب خرما دیدم پخش میکردم و میخوردم

بزنین نت تعبیرخواب رو

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خیر 

یا یه مالی رو از دست میدین یا توی موقعیتی قرار میگیرین که بهتون ارزش و احترام نمیذارن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چیزی ازش متوجه نمیشم

سرچ کردم برات.خیلی خوب بود ان شاالله خیره 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خواب طلا انگشتر اینا ب معنی پسر اگه حامله باشی

دوستم خواب دیده بود رفتم طلا فروشی میخواسته انگشتر بر داره خواهرش بهش میگه تو انگشتر داری

گوشواره بر دار ک نداری

بعدا فهمید حامله اس. ی پسر داشت.  رفتن سونو مشخص شد دومی دختره.  یاد حرف طلا افتاد انگشتر و گوشواره

برای دوستم ک خواسته بود انگشتر تو خواب بر داره گفتن تو انگشتر داری. گوشواره بر دار ک نداری بچش دختر ...

من یادم نیس انگشتر دستم بود یا نه ولی گردنبند داشتم چنتاهم النگو دستم بود ولی هرچی دمبال گوشوارم میگشتم پبداش نمیکردم

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
من یادم نیس انگشتر دستم بود یا نه ولی گردنبند داشتم چنتاهم النگو دستم بود ولی هرچی دمبال گوشوارم میگ ...

خب دیگه یعنی بچت پسره. حالا سونوی بعدی دقیق مشخص شد بیا بگو.  ببینم درست تعبیر کردم خوابت رو😂