2777
2789

اوناییکه دیدید بگید توعقد بودن یا بعد عروسی

ـعلت چی بوده؟

ایا دختر پسر تودشون از قبل همو میخواستن یا خواستگار سنتی طور بوده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعد عقد جدا شدم سنتی بود ولی دوسش داشتم دخالت خانوادش خراب کرد خودشم بی عرضه بود

چمثلا چجور دخالت میکردن میشه رفتارشون بگی؟

ـچند ماه عقد بودید؟

ـافسرده هم شدی بعدس آیا؟😥

بله همسرم ازدواج قبلش کلا یکسال عقد بودن و چهار ماه زندگی کردن.چند سال همو میخواستن.خانوم بخاطر مهر جدا شد

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
ازدواج سنتی(پسره دختر رو میخواسته)... طلاق به دلیل فهمیدن اعتیاد مرد در دوران عقد

خب دیگه ازدواجشون سنتی نبوده که میگی  میخواستتش😅

یعنی دختره دلش رضا نبوده؟

ـو یسال دیکه چجور نفهمیدن معتاد بوده؟😕  ادم معتاد که مشخصه

ـ

عاغا سه تا سوال بود😅بگو علت هاشون چی بود ـاز فبل دختر پسر همو میخواستن؟زودترینش چند وقت بود

همکلاسی دوران دبیرستانم بود نمیدوننم سنتی بود یا صنعتی ولی عشقشون اتشین بود ۷ ماه بعد عقد طلاق گرفت میگفتن پسره خیانت کرده بعد طلاق فوری رفت زن یکی دیگه شد چون میترسید کسی نیاد دیگه ولی مادر پسره مث شمر میموند دوستم بدبخت شد در کل 

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

خب دیگه ازدواجشون سنتی نبوده که میگی میخواستتش😅یعنی دختره دلش رضا نبوده؟ـو یسال دیکه چجور نفهمیدن ...

دختره اصلا پسره رو ندیده بودم.... متوجه نشده بودن هیچ کس هم بهشون نگفته