2777
2789
عنوان

با این پسر میشه خوشبخت شد

525 بازدید | 9 پست

دوستیم و ازم خاستگاری میکنه همش.شدیدا عاشقمه

حتی گریه میکنه برام🫤بهم میگه همسرم و خانومم 😁😃

تو مرکز استان خونه داره ماشینشم پارسه

خانواده خودش روستایین و تو روستاشون پولدارن

شغل نداره و کارای کشاورزی میکنه

یکم هم سادست

تا یکم بهش بی محلی میکنی ناراحت میشه فوری بحث میکنه 

خودمم دوسش دارم و من میترسم بعد ازدواج عشق تموم شه

خوشبخت شدن تو ازدواج دو طرفست.هردو باید براش تلاش کنن.همین طور عشق بعد ازدواج اگه فکر کنین دیگه خرتون از پل رد شده و تحت هر شرایطی طرف عاشقتون میمونه اشتباه کردین بیشتر از قبل باید برای رابطه و حفظ اون دوسداشتن تلاش کنین.در ضمن اینقدر بالغ شده باشین که با هر بحثی قهر نکنین

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو نقش دختر  😅

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

من یک اخلاق افتضاح شوهرم همین که اگه یه لحظه حواست بهش نباشه دعوا می‌کنه عصبی میشه . نظر من این که رد کن

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨