2777
2789
عنوان

ماه هفت بارداری و بی توجهی شوهرم

276 بازدید | 10 پست

سلام 

من تو ماه هفت هستم. اما واقعا دیگه رفتارهای شوهرم خستم کرده. تو زبون حرف عاشقانه زیاد میزنه ولی تو عمل اصلا یه چیزی دیگه ای هست. الان چند وقته خیلی باهم دعوا میکنیم و نسبت به هم سرد شدیم. تو زندگی زناشویی خیلی بی مسئولیته. وقتی یه چیزی خراب میشه دیگه اصلا درستش نمیکنه یهو میبینی چند ماه یا سال ها ولش میکنه. یک هفته فرشی که میخواست بفرسته شهرستان رو. گذاشته‌ بود تو راه رو هرروز بهش میگفتم اینو بیار تو زشته همسایه ها رفت و آمد میکنند تا اخر فرش شش متری رو خودم بلند کردم آوردم داخل دیدم اصلا عین خیالش نیست. گلدون بلند میکنم میبرم آب بدم اصلا عین خیالش نیست. با این که قبلا سه تا سقط داشتم ولی کلا سرش تو گوشی یا خوابه.... امروز دیگه هرچی از دهنم درومد بهش گفتم و کلی فحش بهش دادم اونم لباس پوشید از خونه رفت بیرون... واقعا عصبیم کرده بود. بهش گفتم اگه گوساله رو آورده بودم تربیت کرده بودم بهتر از تو میفهمید. تو خونه اصلا دست به سیاه و سفید نمیزنه.  با اینکه میدونه من شرایطم خطرناکه 

شما نباید کارای سنگینو بکنین چن وقت ک بمونه خودش میفهمه باید انجام بده . فشار ب خودت و بچه بیاری ک شوهرت کار میکنه یا ن ؟؟؟

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما نباید کارای سنگینو بکنین چن وقت ک بمونه خودش میفهمه باید انجام بده . فشار ب خودت و بچه بیاری ک ش ...

ببین باور کن امتحان کردم. خونه مثل طویله باشه دست نمیزنه... فقط اگر گرسمش بشه برای خودش غذا میکنه. 

شما خودت میدونی شرایطت خطرناکه چرا بلند میکنی من خطزناکم نبود شرایطم ولی دست ب اب  خدا نزاشتم چ شوهرم کنه چ نکنه اینجوری انجام میدی اونم فک میکنه مسعله ای نیس باز انجام بده برو خونه بابات یه کم استراحت کن یه مدت شوهرو از مغزت بیرون البته ب عنوان قهری بریا