2777
2789

راسته میگن  کسایی که این رشته رو میخونن نمیرن سرکار ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرکنم حیطه کارشون همون بهداشت ورسیدگی به زنان بارداروواکسن زدن باشه دیگه

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

عزیزمبه همه چکار داری؟؟ یه رشته انتخاب کنبراساس علاقه و تواناییتو میری سرکاراصلا به این چیزا فکر نکن ...

امیدم این بود بهداشت قبول شم مامانم میگه به درد نمیخوره پرستاری خوبه که نمیارم پرستاری میگه رشته به درد بخوری نیست 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

فکرکنم حیطه کارشون همون بهداشت ورسیدگی به زنان بارداروواکسن زدن باشه دیگه

اره میگن به درد نخوره بخونی نمیری سرکار 

امیدم این بود بهداشت قبول شم مامانم میگه به درد نمیخوره پرستاری خوبه که نمیارم پرستاری میگه رشته به ...

امیدوارم هرچی دوسدارید، بشه

فقط بببین خودت چی میخوای

ناامید نباش

پرستاری خیلی سخته و باتوجه به کارشون حقوقشون خیلی کمه

فقط برای مهاجرت عالیه همین. 

کارمند بهداشت بتونی بشی، عالیه. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
محیط کارشون مفت نمی ارزه

چرا چطور ؟برام توضیح بده لطفا عزیزم من امسال احتمالا این رشته رو میرم 🙏

امیدوارم هرچی دوسدارید، بشهفقط بببین خودت چی میخوایناامید نباشپرستاری خیلی سخته و باتوجه به کارشون ح ...

اها که اینطور مرسی گلم🌺همچنین برا تو❤️ فقط به مامانم بگم دیگه نظر نده من همش دعا میکنم معدلم خوب بشه بهداست برم اون اینطوری ناامیدم میکنه 😑

اها که اینطور مرسی گلم🌺همچنین برا تو❤️ فقط به مامانم بگم دیگه نظر نده من همش دعا میکنم معدلم خوب بش ...

ممنون گلم🌹♥

نظر که میدن والدین😂

شما بگو چشم، کار خودتو بکن... مؤفق باشی. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
ممنون گلم🌹♥نظر که میدن والدین😂شما بگو چشم، کار خودتو بکن... مؤفق باشی.

نابود میکنن آدمو 😂مامان منم زبونش تلخه کلا 😶باشه همین بهترین کاره ....

خواهر من کارشناسی همین رشته شهید بهشتی خوند الان معاون شبکه بهداشته پارسال هم ارشد اپیدمیلوژی فردوسی خوند تموم شد.

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

خواهر من کارشناسی همین رشته شهید بهشتی خوند الان معاون شبکه بهداشته پارسال هم ارشد اپیدمیلوژی فردوسی ...

دم خواهرت گرم 😅

دم خواهرت گرم 😅

پس حرف اطرافیان رو اهمیت ندید، باور کنید خود دانشگاه فردوسی گفتن میتونیم بورسیه بدیم بهت. چند بار هم دعوت به همکاری شده واسه تدریس تو دانشگاه.

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.