2777
2789
عنوان

دیده نشدن

64 بازدید | 2 پست

سلام دوستای عزیزم یه موردی برام پیش اومده برام عجیبه گفتم با شماهاهم درمیون بزارم نظرتونو بدونم.من یه خانم شاد و پرانرژی بودم که هر جا وارد جمع میشدم همه دوست داشتن با من همصحبت بشن یا همه تعریف اخلاقم و میکنن اما یه مدتیه هر جا میرم احساس میکنم اصلا دیده نمیشم مثلا کسی یه نفر جدیدی وارد جمع میشه به همه سلام میکنه اما به من حتی نگاه نمیکنه یا با همه دست میدن به من میرسن انگار منو نمیبینن .حتی گاهی وقتا بهشون میگم میگن وای ببخشید بخدا ندیدیمت واقعا برام عجیبه حتی خونه فامیل میرم چند بار باید سلام کنن تا متوجه بشن یهنفر میگفت ممکنه واست دعا خوندن به چشم نیای نمیدونم چکار کنم

احتمالا تازگیها ذهنتون درگیر یه موضوعی شده و انرژیتوپ اومده پایین.

اما اشکال نداره، قبلا دیگران دوست داشتن با شما همصحبت بشن الان شما این کارو با دیگران بکنید. اون لطفی که قبلا از طرف جهان به شما میشده الان وقتشه که همونو درباره‌ی دیگران جبران کنید و بهشون اعتماد بنفس بدین و ازشون تعریف کنید همونطور که قبلا از شما تعریف میشده.

اینجوری مشکل حل میشه و مطمئنا حالتون بهتر میشه

احتمالا تازگیها ذهنتون درگیر یه موضوعی شده و انرژیتوپ اومده پایین.اما اشکال نداره، قبلا دیگران دوست ...

اصلا با دیدن این رفتار ادما دارم از همه فاصله میگیرم .دیگه ناامید شدم😮‍💨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان