2777
2789
عنوان

کیا بلدن قورمه سبزی درست کنن

274 بازدید | 19 پست

خوشگلا گوشت چرخکرده تو فریزر دارم میشه باهاش قورمه درست کرد؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره قربونت ما همیشه با چرخ کرده درست میکنیم

از فریز در آوردم بیرون

همینکه یخش باز شد قلقلی کنم بعد بذارم تو ماهیتابه تفتش بدم؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
از فریز در آوردم بیرونهمینکه یخش باز شد قلقلی کنم بعد بذارم تو ماهیتابه تفتش بدم؟

من که تفت نمیدم. یک ساعت آخر به خورشت اضافه میکنم که وا نره

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم

بچه ها تاپیک آخرم نظر میدید راجبه انگشتر

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

همه خورشتها رو میشه با چرخ کرده درست کرد. بجز قورمه سبزی وکرفس.

من باهاش خورشت آلو،قیمه،لوبیاسبز،بادمجون،فسنجون. درست کردم وخوب بوده..بصورت قلقلی.

حتی خورشت قلقلی هم خوبه..که پیاز رنده شده رو تفت میدی وکمی رب انار ورب گوجه و ادویه واب. میزاری بجوشه وقلقلی ها میریزی توش.میتونی چندتا هم الو بریزی

از فریز در آوردم بیرونهمینکه یخش باز شد قلقلی کنم بعد بذارم تو ماهیتابه تفتش بدم؟

باید گوشت رو قلقلی کنی وسطای پخت سبزی بریزی توی قابلمه نیازی نیست تفت بدی 

قبلش گوشت رو با فلفل و نمک و اگه دوست داری پیاز رنده شده ورز بده

یک پیاز رنده ی ریز کم آبشو قشنگ بگیر بعد نمک و کمی فلفل سیاه بریز قلقلی کن هم میتونی تو روغن قلقلی هارو تفت بدی هم همونجوری بریزی تو قرمه سبزی ات

بد نمیشه مواد خورشتتو درست کن جا که افتاد یه یکساعت آخر بنداز توش یه ذره گاز کن اروم بنداز توش همش نزن تا ببنده گوشت خودشو 

اگه هوس کردی به خودت سخت نگیر درست کن نوش جونت 😍

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️