2777
2789
عنوان

حرکات زیاد نی نی😄

288 بازدید | 25 پست

من ریسک زایمان زودرس دارم و استراحت مطلقم

امروز صبح ی لک خیلی کم دیدم. البته عادت کردم و هرماه موعد پریودم میبینم و امروزم باز موعدمه

حالا از صبح دخترم خیلی تکون میخوره. یعنی همش شکمم به اینور اونور پرتاب میشه

شوهرم یکم اومد خونه و دید تعجب کرد. 

سعی کردم استرسمو کم کنم و آرامش داشته باشم. یکم قرآن خوندم.

بعدش آروم شد. ولی الان باز شروع کرده

نمدونم از استرسمه یا طبیعیه

طبیعیه عزیزم تو این هفته ها نی نیها خیلی وول میخورن😉

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جاااااااانم قربونش بشم خب تکون خوردنش که نگرانی نداره اگه تکون نخوره باید نگران بشی بزار واسه خود ...

فداات عزیزم😍😍

آره منم ذوق میکنم ولی خوب از بس این مدت ترسیدم کلا از ریسمون سیاه و سفیدم میترسم دیگه

فداات عزیزم😍😍 آره منم ذوق میکنم ولی خوب از بس این مدت ترسیدم کلا از ریسمون سیاه و سفیدم میترسم د ...

به خودت استرس نده واسه نی نی بده منم یکی دو روزه یه چیزایی زیر دلم حس میکنم فکر کنم دخترمه داره تکون میخوره اما قوی نیست

نی نی منم دیشب خیلی تکون میخورد .طبیعیه عزیزم.الانم ارومه 😄فک کنم موقع استراحتشه😉

دختر منم شبا خیلی تکون میخوره و صبحا آرومه

امروز ولی از صبح کولاک کرده ماشالله

کلا منو با کیسه بکس اشتباه گرفته

[QUOTE=45098291]دختر منم شبا خیلی تکون میخوره و صبحا آرومه امروز ولی از صبح کولاک کرده ماشالله کلا منو با کیسه بکس ...[/QUO

قربون نی نی بشم من که اینقد شیطونه😄منم وقتی تکون زیاد میخوره نازش میکنم اروم میشه ولی باز دوباره شروع میکنه.ایشالله نی نی سر موعد خودش میاد بغلت عزیزم.بسپار به خدا اصلانم نگران نباش.😍

نغمه جون بخاطر طول سرویکس خطر زایمان داری؟چنده طولت؟ هفته چندمی الان؟تکوناش خیلی شیرینه الهیییی

طول سروکیسم خوبه خانومی 

ولی 24 هفته تمام یذره خون قرمز دیدم

سونو گفت دهانه رحمت مشکوکه و مختصر باز شده

الان 26 هفته و یروزم

منکه دلم روشنه و میگم سونو اشتباه کرده و خوووب خوبم😊😊

شما چطور؟