2777
2789
عنوان

حفظ عزت نفس زن در دعوای زن و شوهری

1041 بازدید | 69 پست

سلام دوستان. راستش با همسرم ۳ روزه قهریم و اصلا حرف نمی‌زنیم. همیشه من کوتاه اومدم کلا اون خیلی عصبیه تو دعوا داد میزنه فحش میده وسیله پرت میکنه منم یه شخصیتی دارم زیادی کلا صبوری میکنم و کوتاه میام اصلا اهل داد زدن و ...نیستم . خوشم نمیاد منم مثل اون باشم.حالا این دفعه دلم میخواد عزت نفسم حفظ بشه نمیخوام کوتاه بیام. من فک کنم یه دعوای ساده هم بلد نیستم. به ضرر خودم کار میکنم. هی خودمو کوچیک میکنم اونم هوا برش میداره هر دفعه بدتر میکنه. (دعوامون هم سر این بود یهو بدون هیچ مشکلی گفت برو مهریه ات رو ببخش و ... تو تاپیک قبلم هست)

خواهرشوهرام فوق العاده شوهراشون بهشون احترام میذارن من میدونم تو دعواها حتی شوهراشون رو کتک میزنن و از خونه میندازن بیرون.و اصلا کوتاه نمیان. خودم همش خودم رو سرزنش میکنم که خودم شوهرمو خراب کردم که بهم بی احترامی میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون هیچ مشکلی گفت برو مهریه تو ببخش؟ 

این خودش یه مشکل بزرگه...چرا مردا اینقدر نفهم شدن بعضی هاشون....یعنی چی مهریه ببخش.بگو توام دختربودنمو بهم برگردون..طوری رفتار کن دیگه جرات نکنه همچین چیزی بگه...حالا مهریه ات چقدره؟

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

من دلم برای زندگیم تنگ شده دلم برای بچه هام میسوزه ولی چه کنم که کار چهارده سالشه میترسم خونرو هم بزنم به اسمش دیگه یه ذره ترسم نداشته باشه

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
من دلم برای زندگیم تنگ شده دلم برای بچه هام میسوزه ولی چه کنم که کار چهارده سالشه میترسم خونرو هم بز ...

نه عزیزم این کارو نکن. شوهر من درآمد بسیار زیادی داره ولی به حقوق من چشم داره. اصلا این کارو نکن. خونه رو به اسم کنیم برن توش با خیال راحت کثافت کاری شونو بکنن؟ 

من دلم برای زندگیم تنگ شده دلم برای بچه هام میسوزه ولی چه کنم که کار چهارده سالشه میترسم خونرو هم بز ...

به اسمش نزنی 

به اسمش بزنی بدتر میشه

انشالله زندگی شما درست بشه

اما از آشناها خونه رو از چنگ زنش در آورد بعد که به نام پسره شد

رفت زد به نام مادرش

دختره رو هم انقدر اذیت کردند بعد هم طلاق دادند!

طفلک دختره حتی نتونست خونه پس بگیره

حالا مگه میخواد سکه بده.که همچین چرتی گفته...اصلا کوتاه نیا...دفعه های قبلم اشتباه کردی...

عزیزم چکار کنم؟ بخدا مثل آدم بلد نیستم دعوا کنم همیشه تا آخر حرفای دلشو میزنه فحش میده توهین میکنه من فقط سکوت میکنم. میخوام خیر سرم زندگیم بیشتر تو تشنج نباشه. ولی خیلی پررو شده. یادمه واسه یه موضوع ساده خواهرشوهرم دو هفته با شوهرش حرف نمیزد من این طولانی ترین قهرمه.

عزیزم چکار کنم؟ بخدا مثل آدم بلد نیستم دعوا کنم همیشه تا آخر حرفای دلشو میزنه فحش میده توهین میکنه م ...

منم سکوت میکنم...منظورم این نیست...باهاش دهن به دهن بیای...ولی خودت نرو واسه آشتی محلش نده...تا خودش بیاد واسه عذرخواهی

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه