2777
2789
عنوان

باردار شدن با این شرایط کسی بوده

173 بازدید | 11 پست

من این ماه قصدم اقدام بود نشد الان میگم کاش اقدام کرده بودم شاید باردار میشدم ،بعد میگم ن شاید قسمت نبوده ،،و ی سوال من این شرایط دارم میتونم باردار بشم یا ضرر داره ؟۴۰سال سن،،دیابت بارداری ،،سه بار سزارین ،دیسک کمر ،،،کسی با این شرایط باردار شده؟شکر خدا سه پسر دارم شوهرم دلش دختر میخواد ،

فقط خدا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم اگه دختر ميخواي برو زير نظر يك متخصص زنان كار درست و تعيين جنسيت كن ، رژيم غذايي هم بگير، و اينكه فقط دكترت ميتونه با توجه به شرايطت نظر بده، تو ني ني سايت اگه كسي بگه بارداري واست ضرر داره يا نه! همينجوري نظر شخصي داده ! نظر دكتر متخصص نيست!

خودت داغون کنی ک همسرت دختر میخواد 

من تازه سزارین کردم 

هم اتاقیم بار دوم سزارینش بود به معنای واقعی مرد و زنده شد سر سزارین دوم ، سوم ک جای خود داره 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
عزيزم اگه دختر ميخواي برو زير نظر يك متخصص زنان كار درست و تعيين جنسيت كن ، رژيم غذايي هم بگير، و اي ...

گفتم شاید کسی با این شرایط باردار شده باشه بدون مشکلی ،،دکترای شهرمون رفتم ،میگن خوب نیست ولی با خودته میخوای ریسک کن،دکترای ارتوپد هم یکی گفت مشکلی نیست یکی میگه اصلا نیار،،دکتر مغز اعصای هم همین طور بخاطر همین نمیدونم چکار کنم وقتی ی دکتر میگه ضرری نداره یکی میگه ضرر داره 

فقط خدا 
گفتم شاید کسی با این شرایط باردار شده باشه بدون مشکلی ،،دکترای شهرمون رفتم ،میگن خوب نیست ولی با خود ...

خب نظر دكتر متخصصي كه بيشتر قبول داري، بپذير

خيلي ها بدتر از شرايط شما باردار شدن و خيلي ها با شرايط خوب هم تن به بچه چهارم نميدن! سليقه اي است 

بستگي به نظر شما و همسرتون داره

خيلي ها يك بچه دارن ( پسر يا دختر ) دومي رو نميارن

يكي هم عاشق بچه است بچه مياره 

يكي از اقوام ما هم ٣ تا پسر داره و به همين اكتفا كرده 

چند تا از اقوام و دوستان ما هم دو تا دختر يا سه تا دختر دارن و ديگه بچه نياوردن 

خب اين كاملا شخصي است كه با همون بچه ها احساس رضايت و خوشبختي و كامل بودن كنين ، گاهي هم يك فداكاري است كه بپذيرين همين بچه ها رو سر و سامان دادن و رسيدگي كردن اجازه داشتن مسئوليت بچه اي ديگه رو نميده حالا چه پسر چه دختر 

ممکنه بخاطر دختر نداشتن زن بگیره

شما که انقدر جنسیت مهمه برای همسرت ، اگه به هر دلیلی خواستی دوباره بچه دار بشی ، برو آی وی اف کن که حداقل مطمئن بشی همون جنسی میشه که میخوای . چون اینجوری ممکنه 10 تا بیاری هیچ کدوم هم دختر نشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم