2777
2789
منظورم از شب تا ۳یا۴ شب یعنی یه جورایی صبح هستش لباس هم که برا اون خودش چون همیشه پوشیده عادیه ولی م ...

عزیزم‌بنظر من حیا اصلا وابدا به طرز پوشش ادما ربط نداره(اینو کلی نمیگم دوستان پس به کسی برنخوره‌ من خودم حجابی هستم ) یکی میبینی کاملا محجبه اس ولی از نظر ذهنی وفکری و نگاه هیز بی حیا‌هست میدونید یعنی فکر وذهنش کثیفه نگاهش هیزه ویکی رو میبینی لباس ازاد پوشیده نه که لختی باشه نپوشیده باشه دیگه لباس جونای که الان اون‌تیپ دوست دارن انقد حیا داره که هیچ کس جرات نمیکنه چپ نگاهش کنه ،خلاصه بنظرم حیا به لباس وپوشش ربطی نداره واقعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای حجم متاسفانه نمیتونم برم باشگاه .اخه رضایت مشتری گذاشتن اکثرا راضین چهارشیره و کنجد و این چی ...

نیازی به باشگاه نیست

یه سری ورزش های به خصوص هست تو گوگل جستجو کنید میاره 

حتی برنامه جداگونه هم داره زمانش حدودا پنج تا ده دقیقه که میتونی از بازار دانلود کنی

اگه این چیزارو داره که طبیعیه و اتفاقا خوبم هست

به شرطی که واقعا قابل اعتماد باشه دیگه

خواهش میکنم موفق باشید 😍💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
مرسی عزیزم

خواهش میکنم 💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اینکه پسرا همچین تاپیکی نمیزنن به پسرا ربط داره یکی مسخواد خودشو تغییر بده مگه به بقیه ضرری میرسونه ...

چون اکثر تاپیک هایی که میخونم دخترا دربرابر پسرا خیلی ضعیف رفتار میکنن و هیچ اعتماد ب نفسی ندارن

منم نظرم رو گفتم نمیدونم چرا شما گارد میگیرید؟

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

عزیزم‌بنظر من حیا اصلا وابدا به طرز پوشش ادما ربط نداره(اینو کلی نمیگم دوستان پس به کسی برنخوره‌ من ...

مگه میشه ربط نداشته باشه؟؟اتفاقا آدمی که حیا داشته باشه کلا حتی فک کردن به این که بعضی لباس ها رو بپوسه برع بیرون ناراحت میشه و این کارو انجام نمیده درسته آدمارو نمیشه از طرز پوشش قضاوت کرد ولی خب یه چیزایی رو هم میشه فهمید واقعا نمیشه بیشتر توضیح داد اینجا ..

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

چون اکثر تاپیک هایی که میخونم دخترا دربرابر پسرا خیلی ضعیف رفتار میکنن و هیچ اعتماد ب نفسی ندارنمنم ...

چون جنسیت تفکیک میکنی پسرا اینکارو نمیکنندخترا میکنن

خب هردو باهم فرق دارن 

صلوات
چون جنسیت تفکیک میکنی پسرا اینکارو نمیکنندخترا میکننخب هردو باهم فرق دارن

بله چون میبینم خیلیا خودشون رو برای دیگران تغییر میدن چه برای پسر چه برای خانواده چه برای جامعه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

امیدوارم که قابل اعتماد باشه ۴۴۵ هزار تومن هزینش هست 😅😅

امیدوارم😕

بله چون میبینم خیلیا خودشون رو برای دیگران تغییر میدن چه برای پسر چه برای خانواده چه برای جامعه

طرف عقل و شعور داره دلش میخواد تغییر کنه آسیبی به شما وارد میشه ک مخالفید با تغییر

صلوات
طرف عقل و شعور داره دلش میخواد تغییر کنه آسیبی به شما وارد میشه ک مخالفید با تغییر

نظرمو گفتم

نظر من به شما اسیبی زده انقدر تند حرف میزنید؟

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

مگه میشه ربط نداشته باشه؟؟اتفاقا آدمی که حیا داشته باشه کلا حتی فک کردن به این که بعضی لباس ها رو بپ ...

بنظر من طرز لباس پوشیدن به فرهنگ وفکر خونواده ها ربط داره کسی که لباس ازاد میپوشه به هیچ وجه نمیشه کلمه زشت بیحیا رو چسبوند بیحیایی بنظر من اینجوری نیست این تفاوت فرهنگ هاست واقعا‌ازین خانمایی که لباس‌ ازاد یا باز میپوشن دیدم خانمی ومتانت از سر و روش میبارید البته هستن هم کسایی که محجبه هستن ولی چشمشون وفکرشون خرابه ازینایی هم دیدم که لباس ازاد پوشیدن و خیلی اوضاع رفتاریشون خراب بوده تو پارک یا خیابون پس به نوع پوشش ولباس ربط نداره ازنظر من  

نظرمو گفتمنظر من به شما اسیبی زده انقدر تند حرف میزنید؟

بنده هم نظرم رو گفتم اصلا تند و عصبانی حرفی نزدم داریم تباد تبادل نظر میکنیم اگر دوست ندارید ادامه ندید

صلوات
بنده هم نظرم رو گفتم اصلا تند و عصبانی حرفی نزدم داریم تباد تبادل نظر میکنیم اگر دوست ندارید ادامه ن ...

من احساس کردم تند صحبت میکنید

منم نظرم رو گفتم و بنظرم تغییر برای اینکه موردپسند بقیه باشی اشتباهه دیگه شما نظرتون چیز دیگه ای هست به خودتون مربوطه🙏🏻

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️