2777
2789
۵۰ چیه تقریبا ۹۰

همونو بگو تازه من دیگه خواستم خیلی باز بگیرم که نتونن غر بزنن که فلان درصد حجابین و اینا

واقعا معیار های عجیبی دارن بعضیا ولی کاریش نمیشه کرد نظرشونو دیگه

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

بله صد درصد هستم عزیزم مجازیه کاریم نمیتونید داشته باشید فقط گفتم نظرتون قابل احترام اما غلطه

چرا ضد و نقیض حرف میزنی؟ اگه احترام به نظرش میزاری حق نداری بگی غلطه میتونی بگی به نظر من غلطه

صلوات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم از شب تا ۳یا۴ شب یعنی یه جورایی صبح هستش لباس هم که برا اون خودش چون همیشه پوشیده عادیه ولی م ...

خب بپوشه به ما چه 

میخواد تو تابستون لباس راحت بپوشه یعتی بی حیاست؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

وقتی دارم یچیزی رو میگم دارم از نظر خودم میگم دیگه 😐

فرق داره غلطه ینی از نظر همه غلطه ک برای مفاهیم مطلق بکار میره مثلا ۲ با ۲ میشه ۵ غلطه مطلقا غلطه 

ولی به نظر من غلطه ینی ممکنه همه غلط ندوننش

صلوات
ینی نشد یه تاپیک همچین چیزی نگن اخه به یه دختر چه ربطی داره به چه پسرایس میگن بی حیا

وقتی داره میگه به چه دختری میگن بی حیا یعنی میخواد شخصیت خودش رو طبق نظرات شما تغییر بده

میخواد موردپسند جامعه باشه تاحالا شما دیدی پسری راجب خودش اینجوری حرف بزنه؟

الان باز میاید میگید حرفای روشنفکری چون هزاربار اینو گفتم و گارد میگیربد ولی ما خودمونیم که باعث میشیم بی ارزش به نظر برسیم

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

خیلی ممنونم من به تازگی کانالی دیدم که معجون افزایش وزن میفروشن به گفته خودشون که ضرر نداره بنظرتون ...

نه عزیزم تا وقتی ازمایش انجام نشه نمیشه فهمید اونا واقعا چی هستن

وزن ۵۸ الی ۶۸

ورزش مخصوص برای حجم گرفتن بالاتنه انجام بده

از سیب زمینی ابپز و مالشم غافل نشو

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
برو گمشو بابا اسکل هی هیچی بهش نمیگم واسه من غلط درست میکنه به تو اصن ربطی نداره برو هار هار بخند رو ...

اینم ادبتون 😐😐من دارم با احترام صحبت میکنم وقتی نظر میدیم هممون باید بدونیم انتقاد هم میشه ازش واقعا که 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

نه عزیزم تا وقتی ازمایش انجام نشه نمیشه فهمید اونا واقعا چی هستنوزن ۵۸ الی ۶۸ورزش مخصوص برای حجم گرف ...

عزیزم وزن مناسب برای قد ۱۷۸ چقدره؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

وقتی داره میگه به چه دختری میگن بی حیا یعنی میخواد شخصیت خودش رو طبق نظرات شما تغییر بدهمیخواد موردپ ...

اینکه پسرا همچین تاپیکی نمیزنن به پسرا ربط داره یکی مسخواد خودشو تغییر بده مگه به بقیه ضرری میرسونه هرکسی میتونه خودشو تغییر بده پسر و دختر نداره چرا بر اساس جنسیت تفکیک میکنین 

صلوات
خب بپوشه به ما چه میخواد تو تابستون لباس راحت بپوشه یعتی بی حیاست؟

از نظر من اینطورع شما رو نمیدونم بعدشم لباس راحت هم فرق داره با. اون لباسا بهرحال هر کس هر جوری دلش خواست می‌تونه بگرده به من ربطی نداره ولی خب ‌...من برام مهم نیست که طرف چجوری میگرده ولی حس خوبی بهشون ندارم یه جورایی همون بی حیا میشه گفت البته ک این نظر من هست نمی‌خوام کسی ناراحت بشه یا سوءتفاهم پیش بیاد.🌺

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

نه عزیزم تا وقتی ازمایش انجام نشه نمیشه فهمید اونا واقعا چی هستنوزن ۵۸ الی ۶۸ورزش مخصوص برای حجم گرف ...

برای حجم  متاسفانه نمیتونم برم باشگاه .

اخه رضایت مشتری گذاشتن  اکثرا راضین  چهارشیره و کنجد و این چیزا توش هست و ادمینش میگه به بچه ها هم میشه داد  سسیتم اینمی رو قوی میکنه و کم خونی رو رفع میکنه .

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی 😗

عزیزم وزن مناسب برای قد ۱۷۸ چقدره؟

از ۶۳ الی ۷۷ نرماله

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵