2777
2789

فقط دخترا نیستن زنایی که تو این تایپک به خودشون اجازه دادن درمورد پوشش دیگران حکم صادر کنن هم از اون بی حیا ها هستن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیوگرافی خوبی دارین لطفا برای افزایش وزن به من کمک کنید 🙏

💙🙏🏻

قانون افزایش وزن (وزن ضربدر ۴۰ هست) 

جواب به دست اومده میشه کالری مجازت در روز 

اگه سختته اروم اروم کالریو افزایش بده تا به حد مجاز برسی.... 

تحرک زیادی هم نداشته باش یا اگه داری کالریتو افزایش بده، یه هفته امتحانی کالری شماری کن تا قلق خوردن زیاد دستت بیاد! کالری شمار: مانکن، زیره، کرفس و... که میتونی از بازار دانلود کنی. 

مصرف کربوهیدرات، پروتئین و چربی سالم رو ببر بالا

لیست خوراکی های سالم و چاق کننده: 

سیب زمینی، موز، انبه، مغزیجات، زیتون، مرغ و گوشت، انواع حبوبات، برنج، بادوم زمینی، غلات، آبمیوه، زرده تخم مرغ، سیب زمینی سرخ کرده، انگور، خرما، شیر (بعضیاشون باعث افزایش اشتها هم میشن) اگر میخوای صورتت هم تپل بشه ناشتا شیر و بادوم درختی مصرف کن. 

اگر میخوای در کنار افزایش وزن بدنت عضله ای بشه روزی ده دقیقه ورزش قدرتی برای محل مورد نظر کار کن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
فک کنم دختری که با پسرا راحت باشه تا شب بیرون باشه لباسای خوبی نپوشه کلا دختری که فرق بین پسر و دختر ...

تا شب بیرون باشه بی حیاست؟ دخترا توروخدا شما دیگه نگید اینارو 

اون لباسی هم که پوشیدنش برای شما نشون دهنده بیحیایی باشه، واسه خود طرف، خانواده طرف و فرهنگی که باهاش بزرگ شده عادی باشه 

همه چیز برمیگرده به طرز فکر ادما، چطور با اینچیزا کسیو قضاوت میکنید؟

تا شب بیرون باشه بی حیاست؟ دخترا توروخدا شما دیگه نگید اینارو اون لباسی هم که پوشیدنش برای شما نشون ...

به حجاب باشه که ۵٠ درصد جهان بی حیان😐

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

تا شب بیرون باشه بی حیاست؟ دخترا توروخدا شما دیگه نگید اینارو اون لباسی هم که پوشیدنش برای شما نشون ...

منظورم از شب تا ۳یا۴ شب یعنی یه جورایی صبح هستش لباس هم که برا اون خودش چون همیشه پوشیده عادیه ولی من دیدم بعضی دخترا جوری لباس میپوشن یعنی در اصل بخوام بگم فکر کن چیزی نمیپوشن نمیدونم منطورمو متوجه میشوید یا نه الان که کلا برا همه عادی شده نصف بیشتر مردم همینجوری هستن

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

💙🙏🏻قانون افزایش وزن (وزن ضربدر ۴۰ هست) جواب به دست اومده میشه کالری مجازت در روز اگه سختته اروم ا ...

خیلی ممنونم 

من به تازگی کانالی دیدم که معجون افزایش وزن میفروشن به گفته خودشون که ضرر نداره  بنظرتون درست میگن میشه اعتماد کرد چون نمیخوام وزنم برگرده؟؟

برای قد ۱۶۹ چه وزنی مناسب هست  من یکم بالاتنم ینی بازوهام تپله و سینه هام کوچیک ؟