2777
2789
عنوان

خواستگار سابقم طلسمم کرده 😭🖤

232 بازدید | 12 پست

تقریبا 5 ماه پیش اومدن خاستگاری دو بار جواب رد دادم سومین بار اومدن و به پدرم گفتن از ارت پشیمون میشی خیلیم میشی بابا و داداشمم با عصبانیت از خونه پرتشون کردن بیرون

تا اینکه یه مدت بعد شدیدا مریض شدم تنگی نفس بیحالی خوابهای ترسناک حالت تهوع  سردرد   سوزش معده و کلی درد و مرض دیگه وقلبم خیلی عجیب اون شخص رو هوس کرده هزار تا دکتر رفتیم ولی تو ازمایشاتم هیچی پیدا نشد..... 

دو ماه پیش یه حرومزاده  داداشمو تیر کرد خداروشکر حالش خوبه فقط دستش زخمیه همه شک کردن به خواستگارم ولی هنوز معلوم نیست 

خلاصه بخاطر مریضیم رفتیم پیش یه مولا به عبارتی جادوگر

که بهم گفت یه شخص که خواهانت بوده طلسمت کرده حالم خیلی بده یه چند تا دعا داد ولی هنوزم حالم همینه نمیدونم چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوره ی جن هر روز بخون سوره بقره هر روز در حد توان بخون یا صوتشو بذار تو خونه پخش بشه چهار قل و آیه الکرسی بخون و اعتماد داشته باش که خدا قدرتش بالاتر از هر چیزیه پیش جادوگر اینا نرو با جن در ارتباطن بدبختت میکنن.

یعنی باید سوره ی بقره رو بخونی بعد چکار کنیی

همین فقط بخونی و با صدایه بلند تو خونه پخش کنی

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
چقدر ترسناکاونا کین دیگ مگ قحدی دختر اومده ی دختر دیگ میگرفتن حالا رفته طلسم کرده احمق

بخدا بنظر من چون لجش گرفته که ردش کردیم و اون ادم خیلی لجبازیه و حتما ب غرورش برخورده 

گفت این دعاها همراهت باشه سه هفتس همراهمه ولی تغییری نکرده

قرآن خیلی بخون مخصوصا سوره جن رو یک شنبه ها میگن بخونی دعا و طلسم اثر نمی کنه.نهایتا یه دعانویس ماهر دیگه برین برای باطل شدنش ولی حتما از خدا کمک بخواه که مافوق همه قدرت هاست.