fandogh_jame مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11464 عنوان پودر جوانه گندم چ مزه ایه بچه ها 256 بازدید | 9 پست من از ۲جای مختلف خریدم یکیش مزه سویق میداد، درواقع مزه قالبی نداشتاونیکی شیرین بودکدوم اصله؟ چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜 1403/04/15 | 00:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fandogh_jame مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11464 برای افزایش وزن؟ تپلی صورت چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
fandogh_jame مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11464 مزه نداره خیلیا میگن بدمزه است چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10168 خیلیا میگن بدمزه است نه من میگیرم همیشههیچ مزه خاصی نداره و بنظرم مزه اش میشه گفت خوبه
fandogh_jame مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11464 نه من میگیرم همیشههیچ مزه خاصی نداره و بنظرم مزه اش میشه گفت خوبه آخه تو نت سرچ کردم نوشته جوانه طعم شیرین داره چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10168 آخه تو نت سرچ کردم نوشته جوانه طعم شیرین داره نمیدونم منظورتون از شیرینی چقدره شیرینیش به اندازه ای هست که طعم جالبی بده و خیلی شیرین نیست، درحد یه چیز رژیمی که شیرین باشه
fandogh_jame مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11464 نمیدونم منظورتون از شیرینی چقدره شیرینیش به اندازه ای هست که طعم جالبی بده و خیلی شیرین نیست، درحد ... شما از جاهای مختلف خریدی ک طعم یکسان داشته یا فقط از یه جا میخری؟ چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10168 شما از جاهای مختلف خریدی ک طعم یکسان داشته یا فقط از یه جا میخری؟ والا من مارک های مختلف خریدم ولی کارخونه ای میخرم مثلا مارک آب ویاجدبدا برند ۱۱۱ خریدم معلوم بود اصلهتا میخوردی یکم بعدش ارامش میگرفتی و.. چون واسه استرس و اضطراب هم خیلی خوبه