2777
2789
عنوان

پودر جوانه گندم چ مزه ایه بچه ها

256 بازدید | 9 پست

من از ۲جای مختلف خریدم یکیش مزه سویق میداد، درواقع مزه قالبی نداشت

اونیکی شیرین بود

کدوم اصله؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای افزایش وزن؟

تپلی صورت

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
مزه نداره

خیلیا میگن بدمزه است

نه من میگیرم همیشههیچ مزه خاصی نداره و بنظرم مزه اش میشه گفت خوبه

آخه تو نت سرچ کردم نوشته جوانه طعم شیرین داره

نمیدونم منظورتون از شیرینی چقدره شیرینیش به اندازه ای هست که طعم جالبی بده و خیلی شیرین نیست، درحد ...

شما از جاهای مختلف خریدی ک طعم یکسان داشته یا فقط از یه جا میخری؟

شما از جاهای مختلف خریدی ک طعم یکسان داشته یا فقط از یه جا میخری؟

والا من مارک های مختلف خریدم ولی کارخونه ای میخرم 

مثلا مارک آب ویاجدبدا برند ۱۱۱ خریدم معلوم بود اصله

تا میخوردی یکم بعدش ارامش میگرفتی و.. 

چون واسه استرس و اضطراب هم خیلی خوبه