2777
2789
عنوان

فمنیست

366 بازدید | 26 پست

بچها فمنیست بودن بده؟؟من بعض اوقات وقتی میبینم خیلی بد درمورد زنا میگن برخورد میکنم سریع میگن فمینستی فقط هم مردا

من خیلی حساس شدم نسبت ب حقوق زن و مرد 

و فقطم وقتایی حرف میزنم ک بفهمم خیلی کوتاهی داره میشه و حق زن خیلیی زیر پا له بشه 

بده؟؟کسی هست اینطورچرا بعضی ها خیلی بد میبیننش این حامی بودن برای حقوق زن خب حقوق خوده ماست

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

چون میان دیگ آخرش چرت و پرت میگن 

مثلا میگن زنا اصلا ازدواج نکنن 

بچه دار نشن 

خود ارضایی کنن 

اینقدر از این چیزا میگن ک حال آدم بهم میخوره

در کل یکی بودن حقوق درسته باید باشه

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینو که شما گفتی فمنیست نبود 

فمنیست ها معتقدن باید حقوق مرد زن یکی باشه ک مثل هم و جنس اول زنه درصورتی که ما جنس اول و دوم نداریم همه انسانیم از طرف دیگه دستگاه خلقت و روحیاتمون یکی نیست که حقوقمون متساوی باشه 

چون میان دیگ آخرش چرت و پرت میگن مثلا میگن زنا اصلا ازدواج نکنن بچه دار نشن خود ارضایی کنن اینقدر از ...

نهدنه منظور من اینچیزا نیست مثلا امروز شنیدم که تو مترو زنا رو اخر و اول مترو میزارن طبق قانون بیمه

که اگر اتفاقی افتاد اونا اسیب ببیینن چون دیه شون کمتره ک بدن خب این تو باشی برخورد نمیکنی؟ بعد من میگم ازدواج شخصیه مثلا یکی بگه نخوام ازدواج کنم اشتباه؟نه حالا خودم طرفدار همچین چیزی نیستم ولی معتقدم اینا شخصیه

اینو که شما گفتی فمنیست نبود فمنیست ها معتقدن باید حقوق مرد زن یکی باشه ک مثل هم و جنس اول زنه درصور ...

متوجه نشدم میشه دقیق تر بگی۱7🥲😁

فقط شخصی میتونه بابت دفاع از حقوق تو ناراحت بشه یا بهش بربخوره یا مسخره ات کنه که از به حقوقت نرسیدن چیزی دستگیرش بشه 

وقتی تو به حقوقت نرسی مرد ها راحت تر به زنا ظلم میکنن ساده تر سوارمون میشن راحت تر نامردی میکنن و جامعه جلوشون وانمیسته بیشتر بدی میکنن و ... 

اگه فمنیست ها نبودت الان حتی اجازه نداشتیم ما زن ها تحصیل کنیم یا شلوار بپوشیم یا حتی جیب داشته باشیم مرد ها تا بتونن حقمون رو میخورن حرفی نزنی سوارمون میشن بدون هیچ وجدانی غالبشون واقعا برده تربیت میکنن وقتی دخترهارو زنده به گور میکردن فکر میکنی کار زن ها بود یا مرد ها؟ صدرصد مرد ها

مرد ها حتی کاری میکنن زن هم علیه زن باشه بچشون رو جوری تربیت میکنن به زن ها توهین کنه یا هزار تا کار دیگه پس از حقت دفاع کن بذار هرچی میخوان بگن اصلا بگن فمنیستی مرد ستیزی یا هرچی آره کم شماها زن ستیز نبودید حالا من اصلا مرد ستیز ببینم چی میشه تو تمام تاریخ به هیچکس به اندازه زن هیجوقت ظلم نشده بیخیال که چی میگن اگه به کسی بربخوره حتما خودش داره ظلم میکنه به زن ها مگه نه اگه مردی باشه عدالت مدار جنتلمن اتفاقا حمایت هم میکنه چرا بدش بیاد یا حرفی بزنه وقتی خودش هم موافق عدالته‌؟ کسی که جبهه گیری کنه خودش نون میخوره ازاین ناعدالتی

فقط شخصی میتونه بابت دفاع از حقوق تو ناراحت بشه یا بهش بربخوره یا مسخره ات کنه که از به حقوقت نرسیدن ...

افریت دقیقا حرف دلم بود تا حدودی خیلی از حرفایی بود که خواسم بزنم بقیشو خودمن  م یادم نبود🥲🥲

افرین زنایی که میگن ناراحتیم بچمون دختره!!من با اینا مخالفم و میجنگم و تاجایی که برام امکانش باشه سعی میکنم حرف مزدم برای مهم نباشه چون حقوق برابر زن و مرد همیتطور ک مشخه به قول یکی 

حقه!!

واجبه ک ب هر ادمی برسه 

اسی حق با توعهاون مردایی که گارد میگیرن ، تفکرات مردسالاری دارن و زورشون میاد زن رو آدم حساب کنن

افرین تمام کسایی ک دیدم اینجوری میگن ته تهشو ک میرم میبیتم چیزی جز مرد سالاری تو وجودشون پرورش داده نشده 

متوجه نشدم میشه دقیق تر بگی۱7🥲😁

سمت چپ طرز تفکر فمنیستهاس 

زن و مرد باید اندازه هم کار کنن در صورتی که توودین ما زن وظیفه ایی نداره . یا معتقدن  زن و مرد باید جنگ برن وسربازی که باز تو دین ما جهادی گردن زن نیست . و همچین عقایدی

فقط شخصی میتونه بابت دفاع از حقوق تو ناراحت بشه یا بهش بربخوره یا مسخره ات کنه که از به حقوقت نرسیدن ...

تو  یکی از تامیکای قبلی قبل از اینکه اینجا پست بزاری  اسم کاربرین برام خیلی جالب بود

یهو اومدی اینور اسم رو دیدم ذوقیدم😁😂