2777
2789
عنوان

فمنیست

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 26 پست
افریت دقیقا حرف دلم بود تا حدودی خیلی از حرفایی بود که خواسم بزنم بقیشو خودمن م یادم نبود🥲🥲افرین ...

اوهوم باریکلا به امید بهتر شدن نسل بعدی 

فقط عزیزم این بین یادبگیر سکوت رو گاها چون اگه همیشه بجنگی روحت آزار میبینه لازم نیس با همه بجنگی بعضیا اصلا حرف حساب نمیره تو مغزشون فقط حرف خودشونو میزنن خودت رو واسه اونا ازار نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمت چپ طرز تفکر فمنیستهاس زن و مرد باید اندازه هم کار کنن در صورتی که توودین ما زن وظیفه ایی نداره . ...

من میگم هرجا حق زنه باید عدالت باشه و همینطور برعکس

مثلا نمونه ش

میگن چرا مرد مهریه باید بده چرا بره سربازی

ولی نمیگن چرا زن داره خونه داری میکنه جون میکنه

بیشتر تربیت فرزند و نگهداری هم‌رو دوش اونه چرا نمیگن؟؟

با اینکه وظیفه مرده ک کار کنه وقتی میرن سر کار میگن وای خسته شد فلان ولی وقتی زن میره میگه خودش خواست خودش گفت میخوام کار کنم بزار خسته شه برام عجیبه اینجور چیزاا

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

خیخخخ کیوتت😅😅😅اکلیلی شدم یکی واسه من ذوقیده ماچ

خیاحلم راحت شد افکار‌من مشکل نداره چون من اعتماد بنفسم صفره هرکی هرچی میگه‌میگم اره مشکل ه منن بود مرسی که خیالمو راحت کردی و فهمیدم مشکله من نیست زیاد 😁

من میگم هرجا حق زنه باید عدالت باشه و همینطور برعکسمثلا نمونه شمیگن چرا مرد مهریه باید بده چرا بره س ...

خب عزیزم من اولش گفتم طرز تفکر شما فمینیستی نیست عدالت گرایی و خیلی تفکر مثبت و خوبیه و کلا از حق دفاع میکنه چه مرد باشه چه زن منتهی چون تو جانعه ما بیشتر به زنها ظلم میشه اونا بیشتر به دفاع احتیاج دارن در کل زباد حرص نخور به اندازه سهمت تلاش کن 

اوهوم باریکلا به امید بهتر شدن نسل بعدی فقط عزیزم این بین یادبگیر سکوت رو گاها چون اگه همیشه بجنگی ر ...

انقدر بیشتر جاها سکوت کردم که باعث ب ه هم ریختت روانم شده اینکه چرا هیچکس ب ما زنا اهمیت نمیدا ب شخصه دور ور خودم نه همجا هم

خب عزیزم من اولش گفتم طرز تفکر شما فمینیستی نیست عدالت گرایی و خیلی تفکر مثبت و خوبیه و کلا از حق دف ...

نه حرص نمیخورم زیاد اره جایی که حق خودم و بقیه باشه چه زن چه مرد طرفشم فرقی نداره کی باشه ولی منتها چون نابرابری عدالتی بیشتر برای زنها بوده فکر میکنن من میگم‌مرد حقی نداره نه اینجوری ولی تاحایی که دیدم حق زیادی از مرد خورده نشده تو جایی که خودم باهاشون سر کله زدم نه همجا وگرنه شاید حق همه ی مردا هم تو جاهای مختلف سرجاش نباشه

خب عزیزم من اولش گفتم طرز تفکر شما فمینیستی نیست عدالت گرایی و خیلی تفکر مثبت و خوبیه و کلا از حق دف ...

نه اینو کلی توضیح دادم عزیزم‌گفتم یعنی منظور من اینطوریه وگرنه نگفتم‌ شما حق ندادین ب من😁❤

پس خوبه فمنیستی نیستم انقد بد مردم میگن گفتم دقیق بدونم چیه نباشم ی وق😂🤣