2777
2789
عنوان

دوره های آموزشی رایگان

477 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر

من با چندتا از دوستام برای کسایی که میخوان دوره بگیرن ( دوره مال ما نیس منظورم دوره های دلخواه خودتون هست ) ولی خب فعلا دستشون خالیه مخصوص با این وضع خراب اقتصاد اومدیم اکثر دوره ها رو تهیه کردیم و به صورت کاملا رایگان در اختیارشون میخوایم قرار بدیم

و برای اینکه بالاخره اون مدرسا زحمت کشیدن و درآمدشون از فروش اون دوره هست اومدیم یه شرطی گذاشتیم که  شما هر وقت که به درامد از اون دوره رسیدید بیاد به قیمت روز هزینه رو به اون مدرس بدین اگه هم به درامد نرسیدید که نیازی به پرداخت نیس

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فقط شما اسم دوره با مدرسشو بگید

دوره چی؟

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

خب دوره هی چی هست ؟

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

هر دوره ای که بخواید

دوره در رابطه با امضام و مکالمه زبان انگلیسی هم هست؟

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

خب چطوری میتونیم تهیه کنیم؟

تهیه شون اینجوریه :  دوره ای که میخواین تو یه کانال که خودمون زدیم هست تو تلگرام به آیدی @Sarafan65 پیام بدین فقط اسم دوره و مدرس رو بگین اگه مدرس خاصی  هم مدنظرتون نیس فقط اسم دوره رو بگین 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز