اگه روانپزشک داده بخور دیگه با نظر بقیه چیکار داری
مهم نظر دکتره
رو بدن هر کی یه جوره
میشه یه الهی به رقیه بگی گره ازدواجم باز بشه ،خیلی نیاز به دعاهاتون دارم😔 ای غم بگو از دست تو آخر کجا باید شدن ؛ در گوشه میخانه هم ما را تو پیدا می کنی ...
من فلوکستین ۲۰ خوردم . احساس میکنم بهترن . چون یه ورق سرترالین خوردم به خوبی فلوکستین نبود
میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
سندروم پیش از قاعدگی . پرخاشگری و پرخوری عصبی و و و
میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
افسردگی،وسواس فکری،نشخار فکری،همه چی دارمنمیدونم برای گدوم مشکلم نوشته
برا همشون جوابه . بعد مصرف به مرحله ای میرسی که دور از جون با خبر ناراحت کننده خنده ات میگیره و تو مغزت دنبال یه چیزی میگردی که بهش فگر کنی میبینی هیچی نیس پاکه پاکه خالی از همه چی . اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی