2777
2789

بستگی داره به آدمی ک آمپول میزنه 

من پیش یکی میزدم خیلی خوب میزد اصن درد نداشت ولی جاهای دیگه معمولا درد داره

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اشکال نداره😑 چرا قهر خب 😑 اهنامزدت از اون پسرایی سیندرلاییه ک قهر می‌کننه حتما جیغ هم میکشه کیف ...

آخه امروز رسما جنازمو برد دکتر الان که سرم زدم بهتر شدم میگه حالا که خرت از رو پل گذشته میخوای نزنی

بچم تو راه آبجیدیر گفتی😂

واایی 🥹😂 خب بچت دختره یا پسر اونو بده 🤣

سلامت باشی عزیزم 

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
آخه امروز رسما جنازمو برد دکتر الان که سرم زدم بهتر شدم میگه حالا که خرت از رو پل گذشته میخوای نزنی

دور از جونت 

بزن عزیزم دردش یه لحظست ولی دیگ خوب میشی

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
اهل نوتلا و پاستیل نیستم😂

عه 

پس خودت پاشو آمپولتو بزن بی دردسر 😑😂

ترجیح میدم قهر بمونه اصلا پاشه بره خونه باباش🥲

عهههههه بی ادب نشو 🙄

پاشو آمپولتو بزن دختر

الان درکت میکنم 😂

عهههههه بی ادب نشو 🙄پاشو آمپولتو بزن دخترالان درکت میکنم 😂

میگه تا ساعت ۵ و ربع فرصت فکر کردن داری که من خودم برات بزنم اونم با حوصله یا ببرم بدم دست عمم که کل فامیل ازش میترسن راس میگه لامصب اون دفعه واسه خواهر شوهرم زد ناقص شد اصلا صداش کل خونه رو برداشت لامصب فقط یه دیقه طول میده تا فروکنه

آخه یه مشکلی هم هس ازش خجالت میکشم🥲

میگه تا ساعت ۵ و ربع فرصت فکر کردن داری که من خودم برات بزنم اونم با حوصله یا ببرم بدم دست عمم که کل ...

خب بذار خودش برات بزنه بهتره خیییلییی 🥹💚 

لطفااااا بزن دیگههه

اوه اوه عمه اونم عمه شوهر 😂 

خب عزیزم چرا لجبازی میکنی بذار بزنهههه

البته من خودم از تو بدترما😂 دو سه نفر باید بگیرنم دست یکیو‌ هم گاز بگیرم تا آمپول بزنم 

بعدشم تا یه هفته ناز میکنم 

واایی 🥹😂 خب بچت دختره یا پسر اونو بده 🤣سلامت باشی عزیزم

هنو جنسیتش معلوم نیست

دعا کن سالم باشه جنسیت دست خداس😍

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲