2777
2789

دختر گل بلند شو برو یه لیوان شیر بخور بعد برو درمانگاه خواهش میکنم ازت 😭😭😭😭بخدا بعدش دردسرهای بدی در انتظارته

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این نمیذاره من از خونه برم بیرون کلاحتی خونه مامانمب تک تک جزئیات لباس پوشیدن گیر میده حتی لباس زیر ...

خب طلاق بگیر خواهر من بدرک نمی‌خوان که تو رو بکشن 

باید جزئیات بدم یکی رو میشناسم عین تو خانوادش مخالف بودن ولی تحمل کردم ۱۰ ماه با جهازش نشست تو یه اتاق ۵ متری تا دم طلاق رفت بعد شوهرش سه ماه تمنا کرد برگرده 

از وقتی هم برگشته خدارو شکر زندگی خوبی داره

یا اونوری میشه یا اینوری 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
اجازه ندارم برم بیرون

غلط میکنه خودت بچگی میکنی شوهر منم نمیزاش جایی برم ولی اصلا حسابش نکردم همه جا رفتم آخر خودش عادت کرده

البته بگما تا جنگ رفتیم ولی کار خودمو کردم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟