2777
2789
خب بزار قضیه رو برات قشنگ موشکافی کنم الان گیریم افتادی مردی خب بعذش چی میشه؟ هیچیمیری اون دنیا البت ...

چرا همیشه من به فکر اونا باشم با افکار پوسیده و خرابشون منو ب اینجا رسوندن خدا نگذره ازشون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا همیشه من به فکر اونا باشم با افکار پوسیده و خرابشون منو ب اینجا رسوندن خدا نگذره ازشون

الان بمیری افکار پوسیدشون آپدیت میشه؟ فقط خودتو بدبخت کردی اونا به زندگی خودشون ادامه میدن

بختیاریم🥰  ۱_تاپیک خلاف قوانین ببینم گزارش میدم ۲_ اگه دیدم واقعا نمیشه باهات بحث کرد دیگه ریپلایت نمیکنم  حالا تو هرچقدر میخای ریپلای کن فحش بده..شاید برات جالب باشه ولی از فشاری که بهت میاد من اینجا دارم میخندم😂🫂💖💜 این تجربه من توی رشته ی روانشناسیه💜🌿🦋تو ربات نیستی، نمیتونی همه‌ی کارهایی که دلت میخواد رو یه جا انجام بدی. اگه بخوای یهویی اوضاع همه‌چیز رو درست بکنی، هیچ کدوم از کارهایی رو که میخوای نمیتونی درست و حسابی انجام بدی و در انتها سرخورده میشی، اهمال کاری میکنی و تصور میکنی که برای انجام دادن اون کارها ساخته نشدی و اون‌هایی که انجامشون دادن و میدن چه ویژگی خفن و خاصی دارن که تو نداری؛ پس از انجام دادنشون فرار میکنی. برای هر کاری طوری پیش برو که میدونی تواناییش رو داری، قرار نیست حتما روشی که روی بقیه جواب داده؛ روی تو هم جواب بده.🪷🪷🪷 
دارم دق میکنم بخدا

بلند شو برو دکتر ...ببین من هشت ماه هرشب مرگو با چشمام دیدم لطفا ب حرفم گوش کن و برو دکتر باور کن هیچکس بدادت نمی‌رسه ها تویی فقط لطفاً برو دکتر دلت ب حال خودت بسوزه ...چرا عذاب میدهی خودتو با رفتار آدما ؟واقعا من نمی‌فهمم فکر کردی چی درست میشه؟بخدا ک هیچی چهار روز بعد همون شوهرت می‌ره زن میگیره فکر کردی از عذاب وجدان پس میوفته؟نه چون اصل زندگی همینه باید ادامه داد در هر شرایطی...

کاربری دست دو نفر

تنها چیزی ک به ذهنم رسید درد دل کردن اینجا بود

احمقی دیگه دوستم شوهرش پولداره خیانت آشکارا میکنه اما به یه ورش نیس بچه هم نداره هر روز خوشگذرونی انگار این شوهر نداره 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
بلند شو برو دکتر ...ببین من هشت ماه هرشب مرگو با چشمام دیدم لطفا ب حرفم گوش کن و برو دکتر باور کن هی ...

ب خواهرام گفتم پیگیرمن 

زنگ زده میگه فک کردی میذارن جداشی میتونی کنایه های بابا رو تحمل کنی مامانم یه زنگم نزد

گفتم از همتون متنفرم یا میمیرم یا برای همیشه میرم ولم کنید فقط

ب خواهرام گفتم پیگیرمن زنگ زده میگه فک کردی میذارن جداشی میتونی کنایه های بابا رو تحمل کنی مامانم یه ...

بلند شو برو فعلا دکتر بعداً یه راه حل پیدا می‌کنی برا شوهرت

کاربری دست دو نفر

احمقی دیگه دوستم شوهرش پولداره خیانت آشکارا میکنه اما به یه ورش نیس بچه هم نداره هر روز خوشگذرونی ان ...

این نمیذاره من از خونه برم بیرون کلا

حتی خونه مامانم

ب تک تک جزئیات لباس پوشیدن گیر میده حتی لباس زیر نپوشیدنم تو خونه ای ک تنهام

پول نمیده

نمیذاره کار کنم 

به چیه این دل خوش کنم

ب خواهرام گفتم پیگیرمن زنگ زده میگه فک کردی میذارن جداشی میتونی کنایه های بابا رو تحمل کنی مامانم یه ...

یه دختر هم سن تو بود باور کن میخاست خودشو بکشه تجاوز شده بود براش اینقدر تشویقش کردم الان دختر خیلی موفقی شده ماشاالله ببین روزای بهتر تو راهن تو فقط باید ادامه بدی

کاربری دست دو نفر

این نمیذاره من از خونه برم بیرون کلاحتی خونه مامانمب تک تک جزئیات لباس پوشیدن گیر میده حتی لباس زیر ...

اشکالی ندارد فعلا خودتو نجات بده بعداً بیا راه حل میدم بهت باند شووووو

کاربری دست دو نفر

یه دختر هم سن تو بود باور کن میخاست خودشو بکشه تجاوز شده بود براش اینقدر تشویقش کردم الان دختر خیلی ...

کسی نبوده ک بهش سخت بگیره ک پاتو از خونه نذار بیرون

کسی نبوده زندگیشو جهنم کنه تجاوز ک چیزی نیست در برابر این وضع