2777
2789
عنوان

سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 31 پست

نه 

برا من چیز جالبی نیست و برام کسر شأن هست 

و این ک ممکنه یک اتفاق سخت تر بیوفته تو زندگی همچین آدم ضعیفی دیگ قطعا بار بعد بلند میشه تریاک می‌کشه 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیگاری بودن ربطی به شخصیت آدما نداره. چه بسا سیگاری هایی که بسیار مردن و چه بسیار پاستوریزه هایی که ...

دقیقا من خودم در ماه شاید یه پاکت به دلایلی بکشم هرکی میفهمه میاد گارد میگیره که اره هرکس کشید ادم بدی هست بدون خانواده هست و کلی فحش و چیزای دیگه که ربطی نداره سیگار رو درست کردن کشیده بشه پس چی نکاش کنی پلی بعضیا هستن خیلی حساس هستن پس رد کنن بهتره 

دقیقا من خودم در ماه شاید یه پاکت به دلایلی بکشم هرکی میفهمه میاد گارد میگیره که اره هرکس کشید ادم ب ...

شخصیت آدما به ذات و تربیتشونه نه سیگار. من شخصا مشکلی باهاش ندارم

اول ترک کنه بعد ازدواج

از دود و دم خوشم نمیاد مایه ی ضرره فقط خصوصا کسی که معتادش باشه وگرنه تفریحی تو مهمونی و... مشکلی نیست. 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اوهوم همینه که ادم و دو به شک میکنه

من از خانوادم پنهون کردمو بله گفتم ولی متأسفانه بزرگترین اشتباه عمرمو کردم چون سیگار کشیدن فقط برای پوشوندن واقعیت بود ، در واقع همسرم بیماری اعصاب و روان داشت و الان ۷ ساله دارم عذاب میکشم

خلاصه که سیگار میتونه شروع خیلی چیزا یا پوشوندن خیلی چیزا باشه

من از خانوادم پنهون کردمو بله گفتم ولی متأسفانه بزرگترین اشتباه عمرمو کردم چون سیگار کشیدن فقط برای ...

دقیقا منم مشکلات روحیشو حس میکنم ولی داشتم با دلسوزی نگاه میکردم 

اما الان تصمیممو گرفتم 🙏

دقیقا منم مشکلات روحیشو حس میکنم ولی داشتم با دلسوزی نگاه میکردم اما الان تصمیممو گرفتم 🙏

ببین مشکل روحی همسر من اختلال اضطراب و استرس پس از سانحه بوده که الان تبدیل به افسردگی حاد همراه با توهم و و.. شده و خب کلا بیکار شده

دلسوزی جوونی منو آتیش زد ، امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید💫

اینم بگم که اصلا سیگار کشیدن ربطی به شخصیت طرف نداره ولی اینکه به سلامتی خودش و اطرافیانش اهمیت نمیده زیاد خوشایند نیست‌.

بخدا سیگار مشکلاتو رو نه حل می کنه نه کاری می کنه فراموش کنی فقط به بدنت آسیب می رسونه.

می خوای مشکلاتو فراموش کنی باید چیزای سنگین تری مصرف کنی که اوناهم نمیذارن چیزی ازت باقی بمونه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️