سیگاری بودن ربطی به شخصیت آدما نداره. چه بسا سیگاری هایی که بسیار مردن و چه بسیار پاستوریزه هایی که ...
دقیقا من خودم در ماه شاید یه پاکت به دلایلی بکشم هرکی میفهمه میاد گارد میگیره که اره هرکس کشید ادم بدی هست بدون خانواده هست و کلی فحش و چیزای دیگه که ربطی نداره سیگار رو درست کردن کشیده بشه پس چی نکاش کنی پلی بعضیا هستن خیلی حساس هستن پس رد کنن بهتره
از دود و دم خوشم نمیاد مایه ی ضرره فقط خصوصا کسی که معتادش باشه وگرنه تفریحی تو مهمونی و... مشکلی نیست.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
من از خانوادم پنهون کردمو بله گفتم ولی متأسفانه بزرگترین اشتباه عمرمو کردم چون سیگار کشیدن فقط برای پوشوندن واقعیت بود ، در واقع همسرم بیماری اعصاب و روان داشت و الان ۷ ساله دارم عذاب میکشم
خلاصه که سیگار میتونه شروع خیلی چیزا یا پوشوندن خیلی چیزا باشه
اینم بگم که اصلا سیگار کشیدن ربطی به شخصیت طرف نداره ولی اینکه به سلامتی خودش و اطرافیانش اهمیت نمیده زیاد خوشایند نیست.
بخدا سیگار مشکلاتو رو نه حل می کنه نه کاری می کنه فراموش کنی فقط به بدنت آسیب می رسونه.
می خوای مشکلاتو فراموش کنی باید چیزای سنگین تری مصرف کنی که اوناهم نمیذارن چیزی ازت باقی بمونه.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️