2789
عنوان

ازدواج

55 بازدید | 8 پست

خسته شدم از دعا کردن از اینکه میبینم زندگی اطرافیانم همسن و سالام انقدر تغییر کرده من هنوز رو همون نقطه ام همه تو زندگی مشترکشونن ،بچه دارن ، از اینکه انقدر باید بگم و دعا کنم شب و روز هرشب با گریه بخوابم انقدر اذیت بشم  ولی باز همون شرایط باشه ۳۲ سالمه مگه چندسال دیگه جوونم واقعا برام داره معنی خودشو از دست میده چقدر سرم و به کار و اینا گرم کنم این بخش از زندگی مو نادیده بگیرم ؟رو‌همه زندگیم تاثیر گذاشته مگه یه نفر چقدر باید طبیعی ترین نیازشو از خدا بخواد از اون نخواد از کی بخواد ؟

میدونم عزیزم سخته منم اون موقع که مجرد بودم دوست داشتم زود ازدواج کنم چون خونواده ی خوبی نداشتم وضع مالیمون افتضاح بود میدونی آدم وقتی بعضی چیزارو امتیاز به حساب میاره خیلی فکرش درگیر میشه در حالیکه داشتن اون چیزا اولش فقط خوشحالی داره منم الان بچه ندارم ولی همسنام دوتا بچه دارن قبلا ناراحت میشدم ولی الان فکرمو آزاد کردم وسعی میکنم کارایی رو انجام بدم که شاید بچه داشتم نمیشد یا شرایطم سخت میشد اینجوری هم از فرصت استفاده کردم یه چیزی یاد گرفتم هم بعد اینکه بچه دار شدم نسبت به بقیه خوشحال ترم

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
میدونم عزیزم سخته منم اون موقع که مجرد بودم دوست داشتم زود ازدواج کنم چون خونواده ی خوبی نداشتم وضع ...

من زندگیم مختل شده جسمی و روحی نمیتونم بازش کنم تمام تنهایی ها و توسعه فردی و رسد شخصی و اینا هم گذروندم دیگه دچار مشکل شدم از این نظر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من زندگیم مختل شده جسمی و روحی نمیتونم بازش کنم تمام تنهایی ها و توسعه فردی و رسد شخصی و اینا هم گذر ...

یعنی به همه چیزایی که علاقه داشتی و به همه هدفات رسیدی ؟انشاالله که زودتر یکی که هم فرکانس و لایقت باشه رو ببینی و ازدواج کنی 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
یعنی به همه چیزایی که علاقه داشتی و به همه هدفات رسیدی ؟انشاالله که زودتر یکی که هم فرکانس و لایقت ب ...

اره همین طوره تو این سالا به علایقم سرگرمی هام همه اینا رسیدگی کردم تا بقیه جنبه های زندگی و زندگی کنم وقتی ایندجنبه این شرایط و داشته اما دیگه مشکل اساسی پیدا کردم 

اره همین طوره تو این سالا به علایقم سرگرمی هام همه اینا رسیدگی کردم تا بقیه جنبه های زندگی و زندگی ک ...

چه خوب من درسته تو سن کم ازدواج کردم ولی بعدش بخاطر خونه خریدن و ماشین خریدن کلا خوشی نکردم بعد عروسی حتی نتونستیم مسافرت بریم یا یه کلاسی که علاقه داشتم ثبت نام کنم بخاطر هزینه ها الانم که خرج دکتر میکنم برا بچه دار شدن تو مجردی هم هيچوقت پول کافی نبود برم دنبال چیزایی که دوست دارم شش سال و نیمه ازدواج کردم ولی انقد گرونیه که بخاطر یه خونه وماشین باید از همه خرجای دیگه بزنیم الانم که بیشتر حقوق شوهرم بابت قسط همونا میره عزیزم زیاد صحبت کردم ولی خواستم بدونی همه زندگی کاملی ندارن هر کسی برای بدست آوردن چیزی خیلی چیزای دیگه رو از دست میده من الان آرامش دارم ولی خیلی چیزا ندارم همیشه هم بخاطر اینکه شاغل نیستم حس مزخرفی دارم

چه خوب من درسته تو سن کم ازدواج کردم ولی بعدش بخاطر خونه خریدن و ماشین خریدن کلا خوشی نکردم بعد عروس ...

من خیلی چیزا که گفتی داشتم اما آرامش و دل خوش نداشتم از بس فشار عاطفی و دلتنگی و غصه و …داشتم آرامش خیلی مهمه با وجود همه دغدغه ها آرامش خیلی خیلی مهمه من آرزوم بوده یه صبح کنار کسی که دوسش دارم تو خونه خودم چشمامو باز کنم 

من خیلی چیزا که گفتی داشتم اما آرامش و دل خوش نداشتم از بس فشار عاطفی و دلتنگی و غصه و …داشتم آرامش ...

انشاالله که هم شما هم من به خواسته هامون می‌رسیم عزیزم فقط کافیه تو مسیرش حرکت کنیم من با شوهرم اتفاقی آشنا شدم وبعد یه سال دوستی اومد خواستگاریم البته ناگفته نمونه که تو نگاه اول عاشقش شدم ولی الان با خودم میگم شاید وضع خونوادگی بهتری داشتیم انقد برای ازدواج و افتادن تو مشکلات عجله نمیکردم واینکه الان به جایی رسیده بودم و هنری داشتم نه اینکه خانه دار باشم و دستم تو جیب شوهرم باشه که آیا پول داشته باشه بهم بده یا نه

انشاالله که هم شما هم من به خواسته هامون می‌رسیم عزیزم فقط کافیه تو مسیرش حرکت کنیم من با شوهرم اتفا ...

مهم اینه مسیر ازدواج و به هم رسیدن برا دو نفر باز بشه نمیدونی وقتی سالها بن بست ببینی چه حالی داره