2777
2789
عنوان

فا‌ل حافظ 💗🌱

640 بازدید | 124 پست

بیایین براتون بگیرم ،اگر مقدوره براتون یه صلوات به نیت حاجت رواییم بفرستید ممنون میشم 💗

صبر کنید جواب میدم لطفا دوبار نفرستید تشکرر🌱

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

☺️

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

عزیزم برات صلوات فرستادم

نیت کردم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

برا من میگیری😊

با نام خدا ❤خب از کجا شروع کنم🤔من یه مامانم که علاوه بر وظایف مادریم👩‍👦‍👦👩‍👦دوست دارم برای هدف هام هم بجنگم😊😎💪الانم دارم تمام سعی خودمو میکنم 🤗خب اولین هدففم اینه ک توبه کنم و محجبه بشم🥰همیشه به این جمله باور دارم که هر چی حست گفت همون میشه🤭👌احساس منم میگه اگ من به خدا نزدیک بشم قطعا خدا برام کم نمیزار👈هدف دومم کاهش وزن🚵‍♀️👈و هدف بعدیم یاد گرفتن یه زبان جدید🇹🇷بزا اینا ک تیک خوردن بقی رو هم بهتون میگم                                           و بزرگترین هدفم اینه ک تمام تلاشمو کنم تا بهترین آینده رو برای بچه هام بسازم😍🥰🧿                                                                                                                                             دوست خوبم ممنون میشم که با اون قلب پاکت💚❤ و دل مهربونت ❤برای عاقبت بخیری بچه هام و رسیدن به ارزوهام دعا کنی😘😊
ممنون میشم🥲

قصد آغاز کاری جدید را داری که هیچ به صلاح تو نیست و اگر آن را آغاز کنی جز پشیمانی سودی نخواهد بخشید. در همین کار فعلی خود می توانی با تلاش بیشتر به موفقیت های بزرگی برسی، چون برای تو جای ترقی و پیشرفت هست اما برای رسیدن به هدف عجله نکن و با صبر و حوصله پیش برو.

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg