2777
2789
عنوان

فا‌ل حافظ 💗🌱

637 بازدید | 124 پست

بیایین براتون بگیرم ،اگر مقدوره براتون یه صلوات به نیت حاجت رواییم بفرستید ممنون میشم 💗

صبر کنید جواب میدم لطفا دوبار نفرستید تشکرر🌱

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

☺️

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

عزیزم برات صلوات فرستادم

نیت کردم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

برا من میگیری😊

با نام خدا ❤خب از کجا شروع کنم🤔من یه مامانم که علاوه بر وظایف مادریم👩‍👦‍👦👩‍👦دوست دارم برای هدف هام هم بجنگم😊😎💪الانم دارم تمام سعی خودمو میکنم 🤗خب اولین هدففم اینه ک توبه کنم و محجبه بشم🥰همیشه به این جمله باور دارم که هر چی حست گفت همون میشه🤭👌احساس منم میگه اگ من به خدا نزدیک بشم قطعا خدا برام کم نمیزار👈هدف دومم کاهش وزن🚵‍♀️👈و هدف بعدیم یاد گرفتن یه زبان جدید🇹🇷بزا اینا ک تیک خوردن بقی رو هم بهتون میگم                                           و بزرگترین هدفم اینه ک تمام تلاشمو کنم تا بهترین آینده رو برای بچه هام بسازم😍🥰🧿                                                                                                                                             دوست خوبم ممنون میشم که با اون قلب پاکت💚❤ و دل مهربونت ❤برای عاقبت بخیری بچه هام و رسیدن به ارزوهام دعا کنی😘😊
ممنون میشم🥲

قصد آغاز کاری جدید را داری که هیچ به صلاح تو نیست و اگر آن را آغاز کنی جز پشیمانی سودی نخواهد بخشید. در همین کار فعلی خود می توانی با تلاش بیشتر به موفقیت های بزرگی برسی، چون برای تو جای ترقی و پیشرفت هست اما برای رسیدن به هدف عجله نکن و با صبر و حوصله پیش برو.

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg