2777
2789
عنوان

نشونه های طلسم چیه

141 بازدید | 36 پست

چرا به یکباره باید همه چی خراب بشه ؟ الکی الکی دعوای بزرگی راه بیوفته برای یه موضوع مسخره ؟ به نظرتون چرا اینجوری شد؟ کسی همچین چی ی تجربه کرده ؟ چی کار کرده که درست شده ؟

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

اره 😐

متوجه منظورتون نشدم الان مسخره کردید ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکلات حاصل از طلسم، هیچ دلیل علمی براش پیدا نمیشه مثلا شخص الکی تشنج می کنه ولی هیچ دلیل پزشکی واسه ش پیدا نمیشه 

یا خییییلی الکی با شوهرش به اختلاف می خوره 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

متوجه منظورتون نشدم الان مسخره کردید ؟

عزیزم من مثل چشم بهم زدن زندگیم رفت رو هوا اصلا شاید باورت نشه ...تو اوج موفقیت کاری مریضی سخت گرفتم از نامزدم جدا شدم خونواده مون بهم ریخت هشت ماه مریض بودم😊قشنگ حس کردم یه چیزی هست

مشکلات حاصل از طلسم، هیچ دلیل علمی براش پیدا نمیشه مثلا شخص الکی تشنج می کنه ولی هیچ دلیل پزشکی واسه ...

دعوای های الکی الکی میشه ؟ باید چیکار کرد ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشکلات حاصل از طلسم، هیچ دلیل علمی براش پیدا نمیشه مثلا شخص الکی تشنج می کنه ولی هیچ دلیل پزشکی واسه ...

دقیقااااا هیچ دلیل علمی ندارد چرا حالت خوب نیست ولی حالت خوب نیست کلی دکتر به من میگفتن چیزی مصرف می‌کنی میگفتم بخدا نه کلی ازم آزمایش گرفتن گفتم من ب دود سیگار حساسیت دارم حتی نمیدونم مواد بوش چیه یا مشروب چجوریه ببین تا این حد ولی واقعا همینه

عزیزم من مثل چشم بهم زدن زندگیم رفت رو هوا اصلا شاید باورت نشه ...تو اوج موفقیت کاری مریضی سخت گرفتم ...

ان شاالله خدا بخارشو بهت بده میگم خودت نفهمیدی طلسم بود یا چشم نظر یا حتی ممکنه جن هم باشه و واقعا هر سه تای این ها وجود دارند 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاالله خدا بخارشو بهت بده میگم خودت نفهمیدی طلسم بود یا چشم نظر یا حتی ممکنه جن هم باشه و واقعا ه ...

بهترشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین دعوای چرت داشتم با نامزدم الکی الکی جدایی رسید خیلی الکی خودمون شوک شدیم 😕دلیلی هم نداشت

چه بد به نظرت چشم نظر بود یا جن یا طلسم ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاالله خدا بخارشو بهت بده میگم خودت نفهمیدی طلسم بود یا چشم نظر یا حتی ممکنه جن هم باشه و واقعا ه ...

ببین به من گفتن نمی‌دونم جن مریض هست چشم نظر سخت و چشم حسرت هست طلسم سنگینه همه جا رفتیم فایده نداشت یعنی باید خویش پیدا بشه ک من نکردم شاید خب...من فقط دعا گوش میکنم یعنی چهل شب قبل خواب دعای عهد گوش کردم ک خودم آروم بشم مسائل هست هنوز...