2777
2789
عنوان

نشونه های طلسم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 36 پست
همینا هست فقط لطفن پیش دعا نویس اینا نروتو نت سرچ کن کلی دستور قرآنی میاد هرکدوم برات مقدوره بخون تک ...

ممنونم 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

دعوای های الکی الکی میشه ؟ باید چیکار کرد ؟

آره میشه 

مثلا یکی می گفت من و شوهرم بدون هیچ اختلافی یک باره از هم جدا شدیم و خیلی الکی بین مون نفرت ایجاد شد 

فکر می کنم به این نوع طلسم بگند،، طلسم تفریق و جدایی بین فلان شخص و فلان شخص که براش باید سوره های مجرب آشتی و عشق بین اون دو نفر خونده بشه و بعد به خدا توکل کرد اون نوع طلسم حتی از نوع باطل نشدنی و سنگین و سیاه باطل شده باشه و دیگه قابل تمدید هم نباشه 

اما قبلش بهتر هست ببینیم که چه مانعی اون طلسم رو ایجاد کرده تا دوباره باعث طلسم نشه 

و فکر کنم باید یک سری اعمال قرآنی هم انجام داد تا اون طلسم زننده ها دیگه نتوانند علیه شما کاری کنند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااااا هیچ دلیل علمی ندارد چرا حالت خوب نیست ولی حالت خوب نیست کلی دکتر به من میگفتن چیزی مصرف می ...

الانم همینجوریه ؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

چه بد به نظرت چشم نظر بود یا جن یا طلسم ؟

من از وقتی یکی از اقوام  رو آوردم ک کار کنه تو شرکت زندگیم یهو ورقش برگشت....به شاید یه هفته هم نکشید ...کلا انگار افتادم تو دنیای دیگه 

آره میشه مثلا یکی می گفت من و شوهرم بدون هیچ اختلافی یک باره از هم جدا شدیم و خیلی الکی بین مون نفرت ...

ممنونم خدا خیرت بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الانم همینجوریه ؟

الان یکم بهترم ...ببین اصلا عجیب غریب بود ...کل دکترا رو رفتم حتی بخدا دکترم گفت ببین تو چشم خوردی خود دکتر ک میگن اعتقادی ندارن گفت من کار ندارم دارومو می‌نویسم ولی عجیبه چشم خوردی تو قرانم اومده 

البته نشانه های طلسم و چشم زخم و نفرین و آزمایش الهی هم خیلی شبیه همدیگه اند، اول مطمئن بشید طلسم باشه 

اون سه تا هم دلیل علمی براشون پیدا نمیشه و خیلی الکی یک مشکلی پیش میاد 

من از وقتی یکی از اقوام رو آوردم ک کار کنه تو شرکت زندگیم یهو ورقش برگشت....به شاید یه هفته هم نکشی ...

عزیزم برات دعا کردم ان شاالله خدا هزار برابر بهترشو بهت بده بعضی ها چشم دیدن کسی رو ندارن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب چجوری باطل میشع

گفتن با یکسری دعا فکر کنم تو مفاتیح هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم برات دعا کردم ان شاالله خدا هزار برابر بهترشو بهت بده بعضی ها چشم دیدن کسی رو ندارن

ممنونم ازت ...نمیدونی چقدر سختتت بود یادم میاد اصلا بخدا ...من بخاطرش کلی رفتم پیش مشاور و...خدا برای هیچکس نخواد 

گفتن با یکسری دعا فکر کنم تو مفاتیح هست

باید انجام بدم واقعا و ببین هست طلسم و اینا من به دوره از یه محقق بزرگ گوش میدادم هست می‌گفت هم رو زندگی تو تاثیر داره هم رو زندگی خود طرفی ک برات گرفته ...خداولی برای کسی نخواد ...

الان یکم بهترم ...ببین اصلا عجیب غریب بود ...کل دکترا رو رفتم حتی بخدا دکترم گفت ببین تو چشم خوردی خ ...

نگاه کسایی که آدم های مومنی هستند هستند که می‌توانند چشم نظرو در بیاورند ولی پیش رمال و... نرو جواب نمیده  ولی واقعا همینطور که چشم نظر هست میشه نظرهم در آورد فقط باید دقت کنی که پیش آدم شیادی نری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باید انجام بدم واقعا و ببین هست طلسم و اینا من به دوره از یه محقق بزرگ گوش میدادم هست می‌گفت هم رو ز ...

اره واقعا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب چجوری باطل میشع

حقیقتش برای طلسم های تفریق و جدایی تنها چیزی که به ذهنم می رسه توکل قلبی و زبانی به خدا هست و این که از ته قلب مون به اون توکلی که کردیم ایمان داشته باشیم 

و یک چیز دیگه فکر کنم چله سوره تکویر هم خوب باشه 

که نیت کنیم که جای اون طلسم و خود اثر طلسم رو بهمون نشون بده تا وقتی اون طلسم رو پیدا کردیم اثرش محو و نابود کنیم، اما خب وقتی طلسم پیدا بشه رو دقیقا نمی دونم با هر طلسمی باید چکار کنیم که اثرش هم باطل بشند 

مثلا خودم یک کاغذ پیدا کردم که چیزهای عجیب روش نوشته بود اما نفهمیدم باهاش چکار کنم