2777
2789
عنوان

خانمایه لحظه راهنماییم میکنید

153 بازدید | 20 پست

سلام من ۳۷هفته و۵روزم دیروزمعاینه شدم یک سانت ونیم گفت رحمم بازشده بهم کپسول گل مغربی هم داددیشب دوتاواژینال استفاده کردم پادردشدیددارم وکمردردشکمم هم دردمیکنه انقباض هام منظم نیست زیاد گفت یکشنبه بیابرای معاینه بنظرتون قبل یکشنبه امکان داره زایمان کنم؟راهی داریدبرای زودتربازشدن رحم؟

وان پر آب گرم کن بشین داخلش از پله بالا پایین برو پیاده روی کن آویشن بخور 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم دعاکن زودترزایمان کنم

قربونت من خودمم ۳۷ هفته و‌سه روز بودم که زایمان کردم امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

ای جان پیشاپیش قدمش مبارک و پر خیر و برکت باشه

دوش آب گرم،رابطه با شوهر، به حالت ۴ دست و پا خانه را جارو نبتون بکش ،پیاده روی کن  همون گل مغربی  را هم زیاد شنیدم که خوبه 

این کارها خوبه ولی نزنی خودت یا بچه را نابود کنی ها لطفا با احتیاط و مراقبت انجام بده موقع زایمان هم دعادکن خدا به من و هر کسی که بچه میخواد یه فرزند صحیح و سالم با بارداری راحت و بی خطر بده

کپسول گل مغربی دهانه رحمو نرم میکنه 

دوش آب گرم...نزدیکی..تحریک نوک سینه

اینا باعث باز شدن دهانه رحم میشه

از حالا تا موقع زایمانت سوره انشقاق بخون ...زایمانتو خیلی راحت میکنه

خودم تجربشو داشتم

ای جان پیشاپیش قدمش مبارک و پر خیر و برکت باشهدوش آب گرم،رابطه با شوهر، به حالت ۴ دست و پا خانه را ج ...

اولاکه ممنونم

دوماخدانکنه مگه مرض دارم 

ان شاالله بزودی دامنت سبزبشه ومثل ماجربخوری

کپسول گل مغربی دهانه رحمو نرم میکنه دوش آب گرم...نزدیکی..تحریک نوک سینهاینا باعث باز شدن دهانه رحم م ...

چشم ممنونم عزیزدلم 

کپسول وچندباراستفاده کردی ونتیجه دیدی؟

ان شااللهرممنونم فداتشماصلایه حالی ام حالت تهوع وسردرددارم

روغن سیاه دانه اصل بگیر بمال شکمت تاثیرش زیاد.. من این کارو کردم ولی کلا نتونستم طبیعی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چشم ممنونم عزیزدلم کپسول وچندباراستفاده کردی ونتیجه دیدی؟

یادم نیست چندبار استفاده کردم

ولی به شبی دوتا هم رسید😂😂😂والا باز ک نکرد ولی دهانه رحمو میگن نرم میکنه

من یه شب یه قوری گل گاوزبون خوردم صبحش به لک بینی افتادم رفتم بیمارستان...بچم ضربان قلبش اوکی بود اما حرکت نمیکرد بستریم کردن و زایمان کردم

بعدا فهمیدم گل گاوزبون رو بچم اثرگداشته بوده و کلا خوابیده بود😂😂😂😂

اولاکه ممنونمدوماخدانکنه مگه مرض دارم ان شاالله بزودی دامنت سبزبشه ومثل ماجربخوری

عزیزم ممنون از دعای خشن و به دل چسبت 

انشاالله زایمان آسون و راحتی داشته باشی بدون جر خوردن زیاد 

دوستمون درست میگه سوره انشقاق تاثیر داره

من سزارینی هستم یه بچه دارم دنبال دومی هستم

یادم نیست چندبار استفاده کردمولی به شبی دوتا هم رسید😂😂😂والا باز ک نکرد ولی دهانه رحمو میگن نرم می ...

اینم بگم که من کپسولو صبح یه دونه میخوردم شبم یه دونه وارد واژن میکردم

یا اگه صبح نمیخوردم شب دوتا داخلی انجام میدادم😐

یادم نیست چندبار استفاده کردمولی به شبی دوتا هم رسید😂😂😂والا باز ک نکرد ولی دهانه رحمو میگن نرم می ...

ای جانم عزیزدلم خداراشکرکه صحیح وسالم الان کنارته دعاکن منم بچموبغل بگیرم استرس دارم زیادددد