2777
2789
عنوان

کسایی ک درمورد مهریه سردرمیارن

255 بازدید | 23 پست

همسرم خونشو زده ب نام من البته دست نویسه 

ولی امضاواثرانگشت پاش زده 

الان شنیدم موقع طلاق اگه بخوادمیتونه خونه روپس بگیره باهزارویک دلیل 

الان باید چکارکنم؟؟

الانم بخوام میتونم برگه جدید ازش بگیرم اما محضریش نمیکنه ب نظرتون داخل برگه چی بایدنوشته بشه ک موقع طلاق نتونه پس بگیره؟؟؟؟

اگر در عوض مهریه این کار رو کرده باید دفتر اسناد رسمی ثبت بشه که شما در قبال خونه با این نشونی! مهریه رو بخشیدی و خونه رو گرفتی 

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم خونه روجای مهریه نزده ب نامم یعنی مهریه هم جدامیتونم ازش بگیرم

اگه خونخ به نامت زده باشه و بخاد پس بگیره شما میتونی به جای مهریه خونه رو برداری ..بستگی داره قیمت خونه چقدر باشه و مهریه شما چقدر .

اگه خونخ به نامت زده باشه و بخاد پس بگیره شما میتونی به جای مهریه خونه رو برداری ..بستگی داره قیمت خ ...

نمیخوام ب جای مهریه بردارم 

میخوام اگه دوباره خیانت کرد خونه روبردارم مهریه هم جدابردارم

مشکلم همینه ک میگه همین سندیت داره و نمیاد

این سندیت نداره 

اصلا سندیت هم داشته باشه مهم نیست ! 

شما فرض کنید رفتید اصلا سند رو به نام شما زده ! 

بعد از طلاق اگر خونه سر جاش باشه و فروخته نشده باشه از سمت شده می‌تونه مطالبه کنه ! 

ولی اگر شما تو دفتر اسناد رسمی مهریه رو در عوض خونه دادی باشی و برگ رسمی گرفته باشی هیچ کاری نمیتونه کنه 

این دست نویس هم هیچ ارزش قانونی نداره

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

مشکلم همینه ک میگه همین سندیت داره و نمیاد

چون میدونه نداره اینو میگه

اگر سندیت داشت که به حالش چه فرقی داشت؟ میومد محضر!

سر کاری جانم

محضر هم برید باید قولنامه داشته باشی و بگی مثلا در ازای یه مبلغی، هرچند زیاد نباشه ازش خریدی. همینجوری بیاد بزنه به نامت قابل پس گرفتنه. مگر اینکه بری بفروشیش قبل اینکه ادعای برگشت از هبه کنه

من با پستهایی که موافق،بودم لایکشون کردم 

دوستان درست گفتن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

چون میدونه نداره اینو میگهاگر سندیت داشت که به حالش چه فرقی داشت؟ میومد محضر!سر کاری جانممحضر هم بری ...

اگه داخل برگه بزنم مثلا درازای ۵۰ درصدازمهریه چی؟

اونم ققاببل قبول نیست

این سندیت نداره اصلا سندیت هم داشته باشه مهم نیست ! شما فرض کنید رفتید اصلا سند رو به نام شما زده ! ...

نیازی نیست مهریه در ازای سند خونه باشه!

میتونه قولنامه بنویسه در ازای مثلا 5 میلیون ازش خریدم و رسید پرداخت وجه هم ضمیمه باشه. دیگه هبه محسوب نمیشه

نمیخوام ب جای مهریه بردارم میخوام اگه دوباره خیانت کرد خونه روبردارم مهریه هم جدابردارم

فکر نکنم بشه .وقتی مرد خونه رو به اسم همسر بزنه ،چون مبلغی رد وبدل نشده در اصل هبه کرده و هر وقت بخاد میتونه ازت پس بگیره مگه اینکه شما بگی من به حای مهریه برداشتم و خونه رو پس ندی ..

من تا این حد میدونم .

امضاواثرانگشتش پای برگه اس بازم قابل قبول نیست

خیر قبول نیست ! 

مگر این که همین الان بخوای بری با اقدامات فراوان با این برگه خونه رو بفروشی که سند نیازه 

و سند به اسم همسرته و بخوای ثابت کنید با این برگه و اونم بزنه زیرش که خودت درستش کردی و از این حرفا و ..

خلاصه این معتبر نیست ! 

اگر قصد این و داره که بزنه به نام تو می‌تونه بره دفتر اسناد رسمی 

این برگه می‌تونه بعد از مرگ ایشون معتبر باشه که اونم یه پروسه داره