2777
2789
عنوان

کسایی ک درمورد مهریه سردرمیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیازی نیست مهریه در ازای سند خونه باشه!میتونه قولنامه بنویسه در ازای مثلا 5 میلیون ازش خریدم و رسید ...

بله اینم درسته ! 

ولی کاملا مشخصه این مرد فقط میخواست از سرش باز کنه 

اگر این کاری که شما میگید رو هم انجام بده کاملا درسته و معتبر می‌تونه باشه اگر قولنامه و .. باشه 

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

نباید بنویسه هدیهباید یه دلیل دیگه بنویسه مثلا در ازای مهریه یا پولی که بهش مقروضم یا یه چیز دیگهفقط ...

خب قاضی نمیگه مثلا خونه ای ک قیمتش۵میلیارده چطوری شما ب قیمت۵۰میلیون خریدید

خب قاضی نمیگه مثلا خونه ای ک قیمتش۵میلیارده چطوری شما ب قیمت۵۰میلیون خریدید؟

توافقه دیگه، کسی نمیتونه بگه چرا ازرزون فروختی، مال خودمه دلم میخواست این قیمت بدم. دیگه وقتی قولنامه رسمی کرده با مهر و امضا و شاهد تمامه

با این حال برای اینکه خیالت راحت بشه با مشاور حقوقی مشورت کن

اینم بگم خونه روجای مهریه نزده ب نامم یعنی مهریه هم جدامیتونم ازش بگیرم

اگه بنامهای باید سند بزنه اگه قول نامه ای زده باید هبه کنه مثل بخشیدن 

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن