2777
2789

خیلی حالم بد بود میخواستم برم حموم و بعد یه جوری به خودم آسیب بزنم حالا یا همون حین حموم یا بعدش 

یکساعت تمام زیر دوش آب گریه می کردم اونجا نتونستم کاری کنم

بعد اومدم موهامو خشک کردم خودم رو ادکلن زدم 

ولی بازم مثل همیشه زدم زیر گریه و نتونستم کاری کنم نهایتش چندتا خط بود 

امروز دیدم مامانم می‌گفت دیشب خواب دیدم رفتیم خیاطی تو یه لباس گیپور صورتی که شبیه لباس نامزدی یا عروس هست تنته اما اصرار داری میگی می‌خوام برم حموم اول همونجا تو خیاطی میگی کار داری  

منم هرچی بهت گفتم گوش نکردیو رفتی ، کلی آدم اومدن تو خیاطی و خالت دید من لباسام رنگین گفت لباس دیگه ای نداری بپوشی تیره باشه

هنوز تو میخواستی از حموم بیای بیرون که یهو از خواب پریدم 

نمی‌دونم چرا ولی حس میکنم این خوابش به حال و تصمیم دیشب من ربط داشت انگار مطلع شده بود مامانم

وقتی تعریف کرد بغض کردم 

شما هم مثل من فکر میکنید انگار مامانم خوابش یجورایی به تصمیم من ربط داشت؟

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

آره 

دیگه این کارو نکنی ها 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هروقت خواستم بلایی سرخودم بیارم قیافه وحال مامانم اومدجلوچشام پشیمون شدم 

داغ اولاد واقعاآدمو داغون میکنه الان ک مادرم خودم قشنگ میفهمم بچم یه سرمامیخوره روانی میشم شباهمش بالاسرش بیدارم.شمام دیگه ازینکارانکنیا ب مادرت فکرکن

مامانا می‌فهمن هر جور شده ضمیر ناخودآگاهش ن یا حس ششمشون یا ندای درونشون یا خدا بهشون میفهمونه منم مامانم قبل اینکه کاری کنم میفهمه بخاطر مامانت چطور دلت میاد واقعا سر خودت بلایی بیاری واقعا چرا ب خودت فکر نمیکنی به حال و روز مامانت بعد خودت فکر کن منم تا الان و از الان ب بعد فقط بخاطر مامانمه ک سختی های زندگی رو تحمل میکنم و دست ب هیچ کار خلافی نزدم چون اول ب حال مامانم فکر میکنم ک بعد این کار یا تصمیممه بعد ب خودم