2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

160 بازدید | 14 پست

یه بچه سه ساله  و یه 4 ماهه دارم،خواهر و دوست هم ندارم کمکم کنن یا در هفته یکی بهم سر بزنه یا من جایی برم

مامانم خونه عالم و آدم میره.هر روز یه جاست ولی خونه ی من نمیاد.اوایل که دومی رو باردار بودم فقط میگفت نگران نباش ،هر روز بعدظهر میام خونت کمک میکنم.الان از زایمان تا الان 5 بار اومده.در حد 2 ساعت

خیلی دارم کم میارم.روحم خستست جسمم خستست 

جایی بخوام برم پیش مادرشوهرم میزارم بچم رو

اما بازم خجالت میکشم هر هفته بزارم برای همین هر چند وقت مجبور بشم میزارم

شوهرم صبح میره شب ساعت 12 میاد.کلا تنهام تو خونه

خیلی سخت .با مادرت صحبت کن بیاد یا تو برو خونش

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ،به نظرمن توقع بیجا ازدیگران نداشته باش وقتتو با بچه هات پرکن ، مادرا ضمانت ندادن هم خودمونو بزرگ کنن هم بچه هامونو، بدوتا بچه کامل وقتتو پر میکنن ، من باوجود یه دختر ۳ساله نمیفهمم کی شب میشه 

خودت رو مشغول کن ، یه کار مفیدی انجام بده که زود بگذره و حس ارزشمند بودن بگیری ، هم به تغذیه ات برس و هم چنتا کار داشته باش که انرژی احساسیت رو شارژ کنه مثلا نقاشی کشیدن ، گل کاشتن ، بافتن ،هر چیزی که شارژتون میکنه

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

واقعا چون خواهر نداری مادرت همین یدونه دخترو داره باید خیلی بهت برسه....ولی درکل باور کن مامانای الان همه تنها شدن نمیشه از کسی انتظار داشت یساعت کمکت کنه یا بچه تو بزاری پیشش ی دوره زمونه ی مادرا خوب بودن ولی الان دیگه نه نمیکنن ..منم بیشتر اوقات واسه کارام بخصوص دکتر رفتنم انقدر استرس میگیرم که بچه هامو چکارکنم آخرشم خجالت زده میبرم میدم دست مامانم

یه کاری دارم در هفته دو سه روز اونم 2 ساعت باید بچه کوچیکمو یکی نگه داره

تا اولین روز خونه مامانم گذاشتم اومدم دوباره خونشون 

لابه لای حرفا گفتم آره فردا یا پس فردا دوبارم میام

یه دفعه پرید وسط حرفم گفت چه خبر هست آخه 

منم ادامه ندادم 

بعد عمم اومد جلوش میگه پریروز اینجا بود ،دوباره امروز اومده

عمم گفت خب تنهایی کمکش کن بچه ها رو نگه دار

منم گفتم آخه از بیرون رفتنش جا میمونه

گفت آره من خونه نمیتونم بمونم

عزیزم ،به نظرمن توقع بیجا ازدیگران نداشته باش وقتتو با بچه هات پرکن ، مادرا ضمانت ندادن هم خودمونو ب ...

نگفتم که بزرگ کنن در هفته 1 روز بهم سر بزنه یا هر زمان دلم گرفت برم خونه بابام توقع زیادیه؟

در فتنه فقط یک بار میتونم برم خونشون اونم باید وقت بگیرم هستن یا نه

واقعا چون خواهر نداری مادرت همین یدونه دخترو داره باید خیلی بهت برسه....ولی درکل باور کن مامانای الا ...

من مامانم تنها نیست.هر روز خونه دوست و فامیله

بارها شده من اونجا بودم مثلا بهش زنگ زدن نیای فلان جا بریم

گفته دخترم اومده وگرنه میومدم

یه جوری بیان میکنه که من بگم نمیخواد برو اشکال نداره

میدونی چی میگم؟

اره میفهمم...منضورم تنهایی ما مامانای جوونه نه مادرامون

مادر شوهرم سه روز پشت هم برم خونش ،روز چهارم خودش زنگ میزنه چرا نیومدی بیا،بعد پر شوهرم زنگ میزنه پیدا نیستی ،اینجوریه 

ولی من خجالت میکشم احساس میکنم زحمت میدم

خواهرشوهرام هر کدوم بچه دارن نمیخوام بهشون زحمت بدم.با این که بارها برام نگهداری کردن

مادرشوهرم در هفته خونه دختراش سر میزنه

من میشنوم غصه میخورم که چرا مامان من اینجوری نیست

بخدا مادرشوهرم به معنای واقعی مادره

حتی برای من

مادر شوهرم سه روز پشت هم برم خونش ،روز چهارم خودش زنگ میزنه چرا نیومدی بیا،بعد پر شوهرم زنگ میزنه پی ...

خدا حفظش کنه ...خب توام مثل ی فروس خوبو مودب باهاشون راحت باش بلاخره بچه های تو نوه ی اونام هستن.....

مادر شوهرم سه روز پشت هم برم خونش ،روز چهارم خودش زنگ میزنه چرا نیومدی بیا،بعد پر شوهرم زنگ میزنه پی ...

بگذار پیش مادرشوهرت راحت باش بچه غریبه که نیست بچه خودشه

اونم مادرته چه فرقی میکنه ؟چرا خجالت میکشی؟

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸