2777
2789
عنوان

پیرسینگ بینی

175 بازدید | 26 پست

خیلیی وقته که دوست داشتم اینکار رو بکنم اما از دردش شدیدا میترسممم شدید شدید 

۲ سال صبر کردم که نوبت جراحیم بشه(جراحی فک دارم) که بی هوش شدم دکتر بینیمو سوراخ کنه 

۱.میترسم بهم بگم بهش بربخوره! یعنی ممکنه ناراحت شه!؟ 

۲.میترسم بلد نباشه اشتباه سوراخ بشه! 

۳.چون فرداش باید عکس رادیوگرافی بگیرم نباید چیز فلزی دورم باشه باید مثل قدیما نخ بندازم 

بنظرتون چیکار کنم بیاید. از تجربتون بگید لطفا🥲 

گفتم تو این مدت چون هم مسکن میخورم هم چرک خشک کن همشو باشم انجام بدم حتی گوشامم سوراخ بکنم خیلی دوست دارم 🥲

حالا گزینه ۱ . ۲ . ۳ چی بود گزاشتی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر خوبییه

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
چرا گیر های الکی میدید :) خب یعنی سوال ۱ ۲ و سومم! :)

بنظرم نگو

احتمالا به دکتر بربخوره

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
بنظرم نگواحتمالا به دکتر بربخوره

به دستیارش چی؟ اونم سنش یکم بالاست با کلی عذرخواهی و جسارت! 

اخه این فرصت و. نمیخوام از دست بدم مگه چندبار این فرصت و دارم کار بدیم که نمیخواد بکنه من خودم گوشمو سوراخ کردم ولی بینی میترسم یه سوزن فشار دادنیه دیگه🥲

ممکنه به دستیارش بگم بهش بربخوره؟ روشو ندارم به خود دکتره بگم!

ن چرا بر بخوره گلم اون میخواد پولشو. بگیره ،بهش بگو میترسم از دردش میخوام‌ حین بی هوشی اینکارو بکنم. تمام 

یه دستگاه دارن یه ثانیه هم نمیشه سوراخ میکنن گوش و بینی رو

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
به دستیارش چی؟ اونم سنش یکم بالاست با کلی عذرخواهی و جسارت! اخه این فرصت و. نمیخوام از دست بدم مگه چ ...

اخه اصلا دبطی نداره بنظرم

اون میخاد جداجی کنه نمیخاد پیرسینگ بزنه که

ن چرا بر بخوره گلم اون میخواد پولشو. بگیره ،بهش بگو میترسم از دردش میخوام‌ حین بی هوشی اینکارو بکنم. ...

اره واقعا نظر منم همینه ولی نمیدونم چرا میترسم یهو یه خرف بد بهم بزنه و اینکه

جراح فک هستن اخه دستگاه ندارن میخواستم خودم وسیله ببرم🥲

اخه اصلا دبطی نداره بنظرماون میخاد جداجی کنه نمیخاد پیرسینگ بزنه که

اره درسته ولی خب کار شاخیم نیست چرا وقتی یه نفر از دردش میترسه از این فرصت استفاده نکنه وقتی بیهوشه چیزی نمیفهمه کارشو کنه تموم شه🥲 

در هرصورت ممنونم از راهنماییتون

اره درسته ولی خب کار شاخیم نیست چرا وقتی یه نفر از دردش میترسه از این فرصت استفاده نکنه وقتی بیهوشه ...

خب دکترش بستگی داره

اکثرا بهشون بر میخوره و ناراحت میشن و میرن تو قبافه