2777
2789
عنوان

پیرسینگ بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 26 پست
اره واقعا نظر منم همینه ولی نمیدونم چرا میترسم یهو یه خرف بد بهم بزنه و اینکهجراح فک هستن اخه دستگاه ...

ن بابا نترس 

عه اگه کار سوراخی انجام نمیدن از همون دستیارشون بخواه ک حین بیهوشی دکتری ک گوش سوراخ میکنه بیاره برات سریع انجام بدن 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️

حالا اگه بیهوش نباشی هم زیاد درد نداره هاااا.دردش یه ثانیه اس با دستگاه تفنگی میزنن خیلی راحت بدون درد 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دکترش بستگی دارهاکثرا بهشون بر میخوره و ناراحت میشن و میرن تو قبافه

این دکتره خیلییییی مهربونه هم خودش هم دستیارش و با حوصله حتی وقتی گفته بودم استرس دارم شدید جلوم کاری نکرد ۱ ماه بعد رفتم که پروندمو کامل کنم 

دستیارش کاغذرو نگاه کرد گفت ببین دکتر اینجا هم نوشته استرس داره با هایلات هم هایلایتش کرده بود 

ولی خب میترسم یه چیزی بهم بگن🥲

انجام پیرسینگ کار دکتر نیست حالا وسط عمل بیاد بینی هم سوراخ کنه🥴

پیرسینگ کار زیاده که شغلشون اینه نه دکتر

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

ن بابا نترس عه اگه کار سوراخی انجام نمیدن از همون دستیارشون بخواه ک حین بیهوشی دکتری ک گوش سوراخ میک ...

ارههه اینم فکر خوبیههه میپرسم ببینم دکتر عمومی چیزی ندارن اونجا واسم انجام بدن اگه گفت نه و فلان از خودش خواهش تمنا میکنم 😍 

ولی یه شهر دیگست بنظرت زشته پیامش بدم قبلا هم پیامش دادم

این دکتره خیلییییی مهربونه هم خودش هم دستیارش و با حوصله حتی وقتی گفته بودم استرس دارم شدید جلوم کار ...

خب به شوخی بش بگو بببن چی میگه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
انجام پیرسینگ کار دکتر نیست حالا وسط عمل بیاد بینی هم سوراخ کنه🥴پیرسینگ کار زیاده که شغلشون اینه نه ...

میدونمممم ولی خب من فوبیا دارم چه اشکال داره کمکم کنن 🥲 

دکتر عمومی و اینا انجام میدن دیگهه شاید تو بیمارستانشون باشه یکی بیاد انجام بده

اول میگن اونجا دکتر عمومی چیزی نیست که انجام بده ببینم چی میگه بعدش کفت نه از خودش خواهش میکنم 🥲

نه خواهش نکن

فقط به شوخی بگو

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
پزشکای عمومی اینکار رو انجام میدن؟

بیشریاشون نه