من یه روز خوش ندیدم خونه بابام چرا دروغ مامانم همیشه میگف این اخلاقی که بابات داره هیچکی نمیگیرتت.... چون بابام هر زنیو میبینه دستشو میزاره رو چیزش به جز ما بچه هاش وخواهران ننش همه جا آبرومون میبره عموم زندانه مامانم اینا هر روزمیرن خونه پدری بابام زن عموم اینام همش اونجان باسنش خیلیییی بزرگه ژل زده مامانم پیم داده دخترم نمیدونی که چی دیدم میگم چی دیدی میگه زنعموت از آشپز خونه باسنشو به بابات نشون میداد باباتم دستشو گذاشته بود اونجاش متنفرم از بابام هر بار میبینم شوهرم بد رفتاری میکنه کم میارم میگم باهاش بحث کنم برگردم سر همون زندگی نمیدونم چی بگم واقعی دلم میخاد بمیرم چرا دروغ هیچ وقت باور نمیکردم همچین شوهری گیرم بیاد شوهرم خیلییی خوبه درسته گاهی اینستاش بعضی چیزا میبینم اونم میبینم گیر الکیه 🥺
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مامانم به جز من کیو داره به کی بگه منو مامانم هر مشکلی داشته باشیم بهم میگیم من باشوهرم مشکلی داشتم باشم میگم راهنماییم میکنه و میگه بشین زندگیتو بکن بیایی اینجا که چی