2777
2789
عنوان

گنج😍

| مشاهده متن کامل بحث + 18156 بازدید | 220 پست
تو فامیل ما خیلیا گنج پیدا کردن اما یه اتفاقی افتاد یکی چشمش کور شد یکی زندگیش از هم پاشیدنمیدونم چر ...

اولی بخاطر سم گنج بوده باید رعایت میکرده 

دومی بخاطر طلسمش

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ن من صندوقچه میخام چون میخام دوتا جنسیس بخرم یکی خدم یکی ام براشوهرم

خب کوزه پر سکه دیگه😔من ک میخام یه خونه 100متری بخرم با207و دماغمم عمل کنم دندونامم کامپوزیت دیگه چیزی نمیخام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون مار یک نوع جنه. به عنوان نگهبان گنج

میگن گنج ی گرمای ازخدش تولید میکنه ک مارو سمت خدش میکشه

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
تو فامیل ما خیلیا گنج پیدا کردن اما یه اتفاقی افتاد یکی چشمش کور شد یکی زندگیش از هم پاشیدنمیدونم چر ...

خدایاتوبه

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
یکی از دوستای بابام ده سال بود دنبال. گنج بود از بابام و یکی دیگه نفری ۲ملیارد گرفته بود از آخر هم ه ...

قسمت نبوده گلم

به خاطر گاز سیانیده..اونم ک طلسمه گنح پیدا کردن کفاره داره قربونی داره

میدونی دوستم خاب دیده زیر ی کوهی که کنارخونشه ی گنج هست بعد جنی کنار گنج بوده گفته بهت میدمش فقط بکس ...

دوستتون خودش موکل داره ولی نباید بره به اونجا باید ازش بپرسه ک چی میخواد در کنار این ادرسی ک داده 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

اولی بخاطر سم گنج بوده باید رعایت میکرده دومی بخاطر طلسمش

😰😰

نمیدونم اما هرکس گنج پیدا کرد دیگ تو زندگیش خیری ندید

چقدر بد🥲

اینا بلد نبودن گنج پیدا کردن خیلی شرایط داره خیلی چیزا رو باید رعایت کرد

من هم یکی رو دیدم که فوت شد با پسرش . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

خب کوزه پر سکه دیگه😔من ک میخام یه خونه 100متری بخرم با207و دماغمم عمل کنم دندونامم کامپوزیت دیگه چی ...

الهی کاش خدا این نوشته هارو بخونه ب هممون نفری ی گنج بده 

موفق باشی😁😁

دعا پیدا کنم میام همین تاپیک ب همتون میدم 😌