2777
2789
عنوان

گنج😍

| مشاهده متن کامل بحث + 18156 بازدید | 220 پست
لطفا من خیلی عشق داستان گنج دارم

فقط میتونم بگم گنج باید به اسمت باشه من اگ یه مکان ببینم میفهمم گنج توشه یا نه اگ عشق گنج داری شاید تو تقدیرت گنجیه باشه

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

خدا نصیبمون کنهههه🥲

فقط ی صندوقچه کوچیکم باشه مخلص خدا هستم 

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه یکی میگه روی گنج مار هست یکی میگه جن وطلسم

نه

ولی برای اینا خیلی مشکل پیش اومد... مخصوصا اون فامیلمون، تا جایی که میدونم اون موقع سر گنج بچشو کشتن

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
هر دوش میتونه باشه ولی جن و طلسم کمتر پیش میاد چون شرایط خاصی داره .

اون خطرناکه

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
گنج خانوادگی چجوریع؟

از قدیم نیاکان اونا پول ها و طلا ها رو قایم میکردن یجا و اون زمین رو نسل به نسل به همدیگه میگن که ازش استفاده کنن

مثلا ما یه نمونه هست که داخل یه سنگ خیلی بزرگ طلا هه رو گذاشته بودن یعنی طرف وقتی فوت شده بود طلا هاش رو هم باهاش دفن کرده بودن داخل سنگ و حالا میشه سنگ ها رو شکوند و گنج رو برداشت. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اون خطرناکه

بله حالا جدا از اینکه بعضیا طلسم دارن 

برخی هم روشون مار هست که اصلا خطرناک نیست مار رو به راحتی میشه انداخت کنار 

یه مورد دیگه این هست که برخی گنج ها که تایم زیادی می‌مونن تو غار یا زیر خاک سم تولید میکنن و خیلی خطرناکه و موقع باز کرد اون گنج باید مراقب باشن که بوش رو تنفس نکنن . چون خیلی خطرناک و بیماری زا هست

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

فقط میتونم بگم گنج باید به اسمت باشه من اگ یه مکان ببینم میفهمم گنج توشه یا نه اگ عشق گنج داری شاید ...

میدونی دوستم خاب دیده زیر ی کوهی که کنارخونشه ی گنج هست بعد جنی کنار گنج بوده گفته بهت میدمش فقط بکسی نگو اینم رفته پیش ی دعانویس که اونم موکل (جن)داشته جنش گفته آرع خوابت حقیقت داره زیر کوه کنارخونتون گنج هست فقط نمیتونم نزدیکش برم نگهبانش(جن نگهبان)خیلی قویه قسم میخوره میگه توی خواب دیدم ی صندوقچه پر طلا وزیورآلات باارزش بود اون کوهم نزدیک خونشون هست واقعا

نهولی برای اینا خیلی مشکل پیش اومد... مخصوصا اون فامیلمون، تا جایی که میدونم اون موقع سر گنج بچشو کش ...

وای خدا😰

از قدیم نیاکان اونا پول ها و طلا ها رو قایم میکردن یجا و اون زمین رو نسل به نسل به همدیگه میگن که از ...

خوشبحال اونی که همچین نیاکانی داشته باشه

من کوزه ام قبول میکنم😔😂

ن من صندوقچه میخام چون میخام دوتا جنسیس بخرم یکی خدم یکی ام براشوهرم

بله حالا جدا از اینکه بعضیا طلسم دارن برخی هم روشون مار هست که اصلا خطرناک نیست مار رو به راحتی میشه ...

اینو نمیدونستم ممنون ک گفتی چون میخام برم پی گنج😄