2777
2789
عنوان

قند دوران بارداری و ویار شیرینی

100 بازدید | 10 پست

بچه ها ویار کردم اونم ویار شیرینی خامه ای ... قند هم دارم دکتر گفته خیلی بالاست خطر زیادی داره چیکار کنم ‌ از طرفی خودش میگه هرچی هوس کردی بخور از طرف دیگه میگه نباید شیرینی بخوری چیکار کنم خب دیدم هوس کردمم

چشم ها دریچه ی روحن!...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

ببخشید که خیلی سوال میکنم منم ۱۱۰ ناشتا خیلی خطرناکه تو بارداری؟ دکتر گقت ۱ ماه رژیم قند بگیر بعد از بده دوباره بهم

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

یدونه بخورقرص مصرف نمیکنی؟

اخه دارم میمیرم انقد هوس کردم بعدم دکتر گفته قندت لب مرزه یدونه بخوری خدایی نکرده اتفاقی براتون میوفته و..

چشم ها دریچه ی روحن!...

ببخشید که خیلی سوال میکنم منم ۱۱۰ ناشتا خیلی خطرناکه تو بارداری؟ دکتر گقت ۱ ماه رژیم قند بگیر بعد از ...

اره عزیزم یکوچولو زیاده باید معمولا روی ۹۰ /۹۵ باشه منم ۱۰۷ بودم  ،، به منم دکتر گفته رژیم قند بگیر ولی ویار شدیدی دارم اصلا نخورم مثل افسرده ها میشم 😂 ، الانم بوی شیرینی بهم خورد همسرم میگه بویی نیومد توهم زدی ولی خیلی هوس کردم 🥲 خیلی سخته واقعا

چشم ها دریچه ی روحن!...

عزیزم از نخوردن شیرینی و هر چیزی که هوس میکنید هیچ ضرری به خودتون و بچتون نمیرسه ولی وقتی دیابت بارداری دارید، خودتون با دست خودتون این ریسک رو قبول میکنید که خودتون و بچتون رو در معرض خطر و ضرر قرار بدید

اطرافیان من دیابت بارداری داشتن و متاسفانه به خاطر رعایت نکردن خاطرات جالبی از بارداری و زایمان براشون نموند

نمیترسونمت فقط خواهرانه هشدار میدم که مراقبت کنی ♥️🙏

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.